Gezondheid

In de rubriek gezond vind je meer ervaringen die met gezondheids producten te maken hebben.

Vlug Bevrucht: Snel Zwanger Raken op een Natuurlijke Manier

 | door 0

Droom jij van een kindje, maar heb je er moeite mee om zwanger te worden? Dan voel je je waarschijnlijk boos, gefrustreerd of vernedert. Je voelt je niet goed genoeg en bent emotioneel. Doordat je al maanden, zonder succes, probeert om zwanger te raken, staat je relatie met je partner nu ook onder druk.

Herken jij je hierin? Dan is het een advies om je nog niet te druk te maken. Bij 10 tot 15 procent van de vrouwen lukt het vaak niet om snel zwanger te raken.

Als je nog niet het medische circuit in wilt stappen en het eerst nog zelf wilt proberen om op een natuurlijke wijze zwanger te worden, dan is hier een oplossing voor. Deze oplossing heet Vlug Bevrucht.

Klik hier om verder te lezen

Gezonde Gewoontes 3-DVD set review: Niet de tips die je verwacht

 | door 0

Gezonde Gewoontes19 simpele (voedings)gewoonten voor een blijvend slank lichaam

Voor de mensen die het ondanks vele inspanningen niet gelukt is om van hun overtollige kilo’s af te komen heeft de Belgische internetmarketeer Jesse van der Velde een product ontworpen dat hun precies leert wat men wel en wat men niet zou mogen eten om slank te worden en te blijven. Naast ideeёn voor recepten bevat zijn 3-DVD set ook uitgebreide informatie over hoe je jezelf 19 simpele gewoontes op het gebied van voeding en beweging eigen kunt maken, waarmee je in een mum van tijd fit en vitaal door het leven zult gaan.

Klik hier om verder te lezen

Mijn Sociaal Zelfvertrouwen review: Nuttig of Nutteloos?

 | door 0

Onzekerheid makkelijker te overwinnen dan je denkt

Sociale onzekerheid is een probleem waar helaas meer dan genoeg mensen last van ondervinden. Zomaar een gesprek aanknopen met iemand is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Sociaal psycholoog Simon Zomerdijk biedt met zijn ebook ‘Sociaal Zelfvertrouwen’ voor veel mensen de oplossing. Zomerdijk beschikt over de nodige kennis op het gebied van sociale psychologie en heeft de kennis en tips die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan in dit ebook samengevat.

Opmerkelijk punt hierin is dat het leren om met wat meer zekerheid gesprekken aan te knopen met mensen middels een aantal eenvoudige technieken en tips al te leren valt, hoe slecht je op dit vlak ook denkt te zijn.

Klik hier om verder te lezen

Darmkracht Totaal Programma Review – Nuttig of Nutteloos?

 | door 1

Darmkracht Totaal ProgrammaHeb je al jaren last van een prikkelbare darm en heb je van de huisarts gehoord dat je ermee moet leren leven? Dan is er vanaf nu een uitweg.

Je hoeft hier namelijk niet heel je leven meer mee rond te lopen, want met slechts wat veranderingen in je voedingspatroon ben jij al snel van je darmklachten verlost.

Door het Darmkracht Totaal Programma te volgen leer je welke stappen je moet ondernemen om je darmen meer rust te geven en weer meer te genieten van je leven.

In dit artikel lees je meer over dit programma.

Klik hier om verder te lezen

Annemieke’s Keuken Review – Door Ervaringen Loket

 | door 2

Annemiekes KeukenWil je graag wat gezonder eten, maar lukt je dit niet altijd? Dan ben je hierin niet de enige.

Bij het gros van de mensen lukt het vaak niet op een gezonde, maar ook lekkere maaltijd op tafel te zetten. Dit komt vooral omdat gezonde gerechten vaak niet echt lekker zijn of omdat het veel tijd kost om ze te bereiden.

Annemieke de Kroon heeft hier wat op bedacht. Zij heeft zelf eenvoudige, lekkere en gezonde recepten ontwikkelt en deze samengebundeld in het e-book Annemieke’s Keuken.

Wij houden wel van een gezonde, lekkere maaltijd en hebben het e-book eens doorgebladerd.

Klik hier om verder te lezen

Slank & Gezond in 12 stappen Review: Nooit meer de tel kwijtraken!

 | door 0

slankgezondStop met calorieёn tellen

Het is een trend van deze tijd: met het volgen van een dieet een x aantal kilo’s verliezen, om die vervolgens weer aan te komen. Dit  hedendaagse fenomeen wordt ook wel omschreven als het ‘jojo-effect’. Na door het proberen van verschillende diёten een leven van jojo achter de rug te hebben gehad, kun je denken dat het maar beter is om maar helemaal de brui aan het afvallen te geven.

Katinka Michiels, de persoon achter ‘Slank en Gezond in 12 Stappen’ en oprichter van de website legallyraw.be, geeft aan dat als het bovenstaande probleem op jou van toepassing is je waarschijnlijk de verkeerde diёten hebt gevolgd. Volgens haar ligt het probleem bij het feit dat veel diёten gericht zijn op calorieёn tellen en daarom erg moeilijk zijn om vol te houden.

Klik hier om verder te lezen

De Spiergroei Methode Review – Kritisch bekeken

 | door 0

De Spiergroei MethodeBen je vaak op de sportschool te vinden, maar lukt het je maar niet om meer spieren te kweken? Dan train je waarschijnlijk helemaal op de verkeerde manier.

Bij het creëren van meer spieren gaat het om een juiste combinatie van trainen en goede voeding. Om te weten hoe je al snel meer spieren kunt krijgen, is het een tip om hiervoor de Spiergroei Methode te volgen.

Op deze pagina lees je hier meer over.

Klik hier om verder te lezen

Complete Superverbrander Methode Review: Wat ik Wel Of Niet Goed Vond

 | door 0

superverbranderGezond van Binnen, Slank van Buiten

Veel mensen stellen afvallen gelijk aan het verliezen van gewicht. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Wanneer men namelijk gewicht verliest, komt dit doorgaans doordat men  het door het lichaam opgeslagen vocht heeft weten af te scheiden. Omdat vocht zwaarder dan vet weegt, kan het dat mensen zeer gelukkig worden wanneer ze op de weegschaal gaan staan en minder tevreden wanneer ze het volgende moment naar hun figuur in de spiegel kijken. De vetten in je lichaam zijn de werkelijke factoren die je fysieke gesteldheid bepalen, en daarom is het veel belangrijker om vet te verliezen dan gewicht.

Klik hier om verder te lezen

Cursus 40 Dagen Zonder Suiker Review – Kwaliteit Of Bedrog?

 | door 0

suikerEen zekere Sharon Numan, een vrouw die ook wel bekend staat als ‘Miss Natural Lifestyle’, heeft onlangs de online cursus ’40 Dagen Zonder Suiker’ opgezet. Zij heeft hiermee voor vele mensen een oplossing gebracht voor de lichamelijke problemen die zij al gelange tijd met zich meezeulen. Deze uitkomst voor velen is ontstaan allereerst bij het feit dat Numan in haar verleden zelf geruime tijd met kwalen rondliep.

Zo vertelt Numan dat ze vroeger vrijwel elke dag last had van hoofdpijn. Dit ging zelfs zo ver dat ze praktisch op paracetamol tabletten leefde, dag in dag uit.

Klik hier om verder te lezen

Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan Video Review. Ervaringen Onthult

 | door 0

Het Mentale DieetplanHet nieuwe jaar is weer begonnen. Veel mensen hebben als goed voornemen om dit jaar echt af te vallen. Ze gaan ineens fanatiek sporten en diëten.

De meeste mensen houden dit een paar weken vol en dan vallen ze weer in het oude, ongezonde, patroon. Het is natuurlijk ook erg lastig om een dieet vol te houden.

Gelukkig is er ook nog zoiets als Het Mentale Dieet Plan. Een dieet waarmee je blijvend slank blijft. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is anders te gaan denken over eten.

Wij waren benieuwd naar dit plan en gingen eens op onderzoek uit, dat resulteerde in een review.

Klik hier om verder te lezen