Annemieke’s Keuken Review – Door Ervaringen Loket

door  | Afvallen, Gezondheid

Annemiekes KeukenWil je graag wat gezonder eten, maar lukt je dit niet altijd? Dan ben je hierin niet de enige.

Bij het gros van de mensen lukt het vaak niet op een gezonde, maar ook lekkere maaltijd op tafel te zetten. Dit komt vooral omdat gezonde gerechten vaak niet echt lekker zijn of omdat het veel tijd kost om ze te bereiden.

Annemieke de Kroon heeft hier wat op bedacht. Zij heeft zelf eenvoudige, lekkere en gezonde recepten ontwikkelt en deze samengebundeld in het e-book Annemieke’s Keuken.

Wij houden wel van een gezonde, lekkere maaltijd en hebben het e-book eens doorgebladerd.

De verkoper van annemieke’s keuken

Annemieke de Kroon is de vrouw achter Annemieke’s Keuken – 40 Supervoeding Recepten. Ze is zelf jarenlang op zoek geweest naar gezonde, maar ook lekkere recepten.

Vaak kwam ze alleen maar recepten tegen die te saai, te smakeloos, te moeilijk of te duur waren. Ze besloot toen om zelf lekkere, gezonde en makkelijke recepten te ontwikkelen. Al haar recepten heeft ze gebundeld in haar e-book.

 

 

Waarom kopen?

Annemieke’s Keuken is een heel makkelijk kookboek. Met de recepten uit dit e-book kan je voortaan lekkere, maar ook gezonde maaltijden bereiden.

Ook als je last hebt van darm- en huidproblemen, allergieën, vermoeidheid of acne, dan kan dit e-book een uitkomst zijn. De recepten in dit e-book zijn namelijk allemaal gezond en kunnen je ook helpen om van je lichamelijke problemen af te komen.

Wat is het?

Annemieke’s Keuken is een e-book met allemaal smakelijke en gezonde recepten die ook nog eens gemakkelijk te bereiden zijn. Van boekweitpasta en een pizza, tot havermout, een broodje gezond en chocoladefondue.

De recepten zijn allemaal vrij van onder meer suikers, gluten, gisten en e-nummers. Ze zijn heel gemakkelijk te bereiden, bevatten weinig ingrediënten en zijn nog eens geschikt voor het hele gezin.

Het zijn allemaal smaakvolle, gevarieerde en snelle recepten. De gerechten en hapjes geven je energie en werken ondersteunend voor je gezondheid.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt Annemieke’s Keuken online aanschaffen via deze site. Het e-book kost €19,95. Dit is een actieprijs, want normaal betaal je hier €27 voor.

Na je aanschaf kan je het e-book vrijwel direct downloaden. Je kunt dus gelijk aan de slag met het bereiden van de recepten.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je Annemieke’s Keuken hebt aangeschaft, dan kun je voortaan gezonde recepten maken die ook nog eens heel makkelijk te bereiden zijn. Je bent dus geen extra tijd kwijt in de keuken.

Ook als je geen zin of tijd hebt om te koken, kan je nog heel goed op het laatste moment een recept uit het boek kiezen. Dit komt, omdat je voor de meeste recepten niet veel ingrediënten nodig hebt.

Met de recepten uit Annemieke’s Keuken geef je je lichaam wat het nodig heeft; gezonde voeding.

Het e-book bevat 40 recepten. Dit zijn:

 • 8 ontbijtrecepten
 • 8 lunchrecepten
 • 8 recepten voor tussendoortjes
 • 8 dinerrecepten
 • 8 bonusrecepten

Na een aantal dagen merk je al dat de gerechten een gezonde werking op je lichaam hebben, zoals een langer verzadigd gevoel en een hormoonhuishouding die meer in balans is.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Het is natuurlijk ook een optie om naar een diëtiste te gaan voor je gezondheidsklachten. Dit zal ook helpen. Het nadeel is echter wel dat je hier vaak honderden euro’s voor moet betalen. Daarnaast kan je er niet in je eigen tijd naar toe.

Je kunt ook zelf uitzoeken op welke wijze je makkelijke, lekkere en gezonde gerechten maakt. Dit kost je veel tijd en bovendien is het erg lastig om goede en eenvoudig te bereiden recepten te vinden.

Door Annemieke’s Keuken aan te schaffen heb je een compleet overzicht van smakelijke, gezonde recepten. Bovendien bereik je met deze recepten hetzelfde gezonde effect als een dieet van de diëtiste.

Eindoordeel review annemieke’s keuken

Wij vinden Annemieke’s Keuken een makkelijk handboek voor in de keuken. Vooral als je geen keukenprinses bent, is dit e-book erg handig. Dit komt, omdat de recepten niet moeilijk te bereiden zijn en je hier geen onvindbare ingrediënten voor nodig hebt.

Het e-book is het bewijs dat je op een eenvoudige wijze een gezonde, lekkere maaltijd kunt bereiden.

 

 

 

2 Comments

 1. Anita at 10:15 -

  Ik heb het boek gisteren besteld en betaald. Helaas heb ik hiervan geen bevestiging en/of link ontvangen. Ik vraag me af of de bestelling goed is gegaan. Het geld is wel al afgeschreven. Ik ben heeeeeeel benieuwd naar het boek.

  Reply
 2. Annemieke at 18:02 -

  Goeiemiddag!

  Ik weet niet precies wie de reactie hierboven heeft geplaatst, maar ik ga er maar vanuit dat het via de mail allemaal gelukt is nu, mocht dit niet zijn gelukt, mail me gerust, dan help ik je verder zodat ook jij aan de slag kunt gaan in de keuken!

  Fijn weekend!

  groetjes Annemieke

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *