Algemeen

De Oplichting van Keurmerken, en Cruciale Informatie

 | door 0

Er zijn nog steeds veel consumenten die het nog wat riskant vinden om een product online aan te schaffen. Dit komt, omdat ze de winkeleigenaar en het product nog nooit hebben gezien. Ze zijn dus bang dat ze belazerd worden.

Een webwinkelkeurmerk kan de angst bij hen wegnemen. Tegenwoordig zijn er tientallen keurmerken beschikbaar. Er zitten hier ook nogal wat keurmerken tussen die niet zo streng zijn. Ze zijn er enkel om klanten ervan te overtuigen dat een webwinkel betrouwbaar is en goede producten of diensten levert.

Een duidelijk zichtbaar en goed gevormd keurmerk kan klanten dus net dat laatste duwtje in de goede (aankoop)richting geven. Een keurmerk kan ervoor zorgen dat je omzet stijgt, zonder dat je hier verder veel marketingactiviteiten voor hoeft te ondernemen.

Klik hier om verder te lezen

Paleo In 15 Minuten Ervaringen: Nuttig of Nutteloos Dieet?

 | door 0

Paleo In 15 MinutenHeb je het Paleo dieet ontdekt en wil je dit volgen? Dan is het handig als je hierbij wat hulpmiddelen bij de hand hebt. Om het Paleo-dieet op de goede manier te blijven volgen, is het natuurlijk een must dat je altijd de juiste recepten bereidt. Dit zijn recepten die zijn gebaseerd op het Paleo-principe.

Het Paleo-dieet is heel makkelijk te volgen, maar het kan soms wel lastig zijn om elke dag weer een gezond en lekker Paleo-recept op tafel te zetten. Vooral als je helemaal geen zin of tijd hebt om te koken. In dat geval biedt Paleo in 15 minuten uitkomst.

In dit handige receptenboekje staan honderd makkelijke en gezonde recepten beschreven die je in minder dan 15 minuten klaarmaakt. Zo kun jij je dus altijd aan het Paleo-dieet houden.

Klik hier om verder te lezen

De Waarde & Waardeloosheid Van Een Webshop Keurmerk

 | door 0

We kopen ieder jaar voor ruim negen miljard euro aan spullen via internet. Er zijn zo’n 70.000 Nederlandse webshops actief. Consumenten kijken vaak naar het keurmerk, omdat ze willen weten of ze te maken hebben met een betrouwbare winkel.

Een webshop keurmerk komt betrouwbaar over. Het neemt de angst weg bij de consument. Wanneer je als webshop een keurmerk op je site hebt staan, dan wordt de klant sneller over streep getrokken om een aankoop bij je te doen. Een keurmerk zorgt dus voor de bemiddeling tussen de consument en jouw webshop.

Klik hier om verder te lezen

Keurmerk Webshop? De Voor & Nadelen Van Een Keurmerk

 | door 0

Veel webshops hebben een keurmerk op hun website vermeldt. Met een keurmerk wil een webshop het vertrouwen van de klant winnen. Consumenten kijken vaak naar een keurmerk, omdat ze hierdoor te weten komen of de webshop betrouwbaar is of niet.

Er zijn nog steeds consumenten die het een risico vinden om online een product te kopen. Vooral als ze de webshop niet goed kennen. Met een keurmerk op je website kan je deze angst wegnemen. Hiermee geef je je klanten net dat laatste zetje in de goede richting.

Klik hier om verder te lezen

Waarom een Keurmerk je Conversie Verhoogt (Meer Sales)

 | door 0

De laatste jaren zijn er tientallen keurmerken voor webwinkels gelanceerd. Het keurmerk is ooit in het leven geroepen om consumenten de garantie te geven dat een webshop betrouwbaar is en goede producten levert.

Tegenwoordig is dat echter anders. Er zijn heel veel keurmerken op de markt die geen garantie bieden en er alleen maar zijn om klanten over te halen om een product te kopen.

Klik hier om verder te lezen

Een Thuiswinkel Keurmerk Aanvragen. Aan Welke Eisen Moet Je Voldoen?

 | door 0

Als je een webshop hebt dan wil je natuurlijk graag dat de inkomsten stabiel zijn of verdubbelen. Dit kan je bereiken door een thuiswinkel keurmerk aan te vragen.

Ruim zeventig procent van de consumenten doet geen aankopen zonder eerst te kijken naar het keurmerk. Dit is dus een flink aantal. Consumenten kijken vaak eerst naar het keurmerk, omdat ze zo de bevestiging krijgen dat ze te maken hebben met een betrouwbare thuiswinkel.

Klik hier om verder te lezen

Verban Aambeien Stappenplan Review: Waarheid of Oplichting?

 | door 0

aambeienGezien het feit dat je dit artikel leest is de kans groot dat jij al meerdere keren in je leven geteisterd bent geweest door het afschuwelijke probleem dat aambeien heet.

Wanneer je kampt met deze aandoening wil je zo snel mogelijk ervanaf komen. Maar bij wie kun je terecht? Daarnaast is dit niet een onderwerp waar je al te gauw mee te koop gaat lopen.

Deze review beschrijft mijn ervaringen met het ‘Stop Aambeien Stappenplan’ van Jonathan de Ruyter. Is het echt de vervanging voor allerlei zalfjes, medicijnen, medische behandelingen en dure kosten, die het claimt te zijn?

Klik hier om verder te lezen

eCursus Uitstelgedrag Kies Eieren voor je Tijd Review: Tips en Technieken Onthuld

 | door 0

eieren voor je tijdSchuif jij ook altijd van alles voor je uit?

Herken jij jezelf in het beeld van iemand die opdrachten voor school of werk altijd op het allerlaatste moment uitvoert, pas wanneer die verschrikkelijke deadline in je nek begint te hijgen?

Wat mooi dan dat je op dit artikel terecht bent gekomen! Het zou zo maar eens kunnen dat het lezen van deze woorden ervoor zorgt dat je leven compleet verandert!

Versla je uitstelgedrag in 30 dagen

Deze review gaat namelijk over de 30-daagse soChicken eCursus ‘Kies Eieren voor je Tijd’, een online cursus die het welbekende probleem omtrent zelfdiscipline flink poogt aan te pakken.

Klik hier om verder te lezen

Emailgeheimen.com Video Training Review: Tips en Technieken Onthuld

 | door 0

emailmarketingJP, de inmiddels bekende internetmarketeer verantwoordelijk voor diverse online marketing cursussen zoals ‘Internetgeheimen.com’ en fitnessprogramma’s als ‘De Kettlebell Workout’, heeft weer een nieuwe cursus gelanceerd.

Jawel, ditmaal poogt JP je in zijn nieuwe cursus ‘Emailgeheimen.com’ antwoorden te geven op al je vragen op het gebied van email marketing.

Met de ‘Emailgeheimen.com Video Training’ ontdek je wat er allemaal bij het opbouwen van een email lijst komt kijken. Niet alleen dat, je leert vervolgens ook hoe je geld kunt verdienen aan deze email lijst.

Zijn de ideëen die JP in zijn video cursus met je deelt de moeite waard? Of gaat het hier om een scam en zijn de adviezen en technieken al sinds tijden achterhaald?

Wij van ervaringenloket.nl hopen je middels deze review te helpen bij het vormen van je oordeel!

Klik hier om verder te lezen

Stop Psoriasis Stappenplan Review: Ga die Huidkwalen Effectief te Lijf

 | door 1

psoriasisIn deze review leg ik je mijn ervaringen met het ‘Stop Psoriasis Stappenplan’ uit. Tevens leg ik je uit wat psoriasis inhoudt en hoe je middels het bovengenoemde stappenplan dit uit je leven kunt bannen.

Heb jij vaak last van rode plekken op de huid, afschilfering van huidcellen en/of jeuk? Misschien heb je wel psoriasis! In deze review ontdek je hoe je deze (huid)kwaal te lijf kunt gaan.

Klik hier om verder te lezen