Entertainment

Ben je toch meer iemand van entertainment? Ontdek in deze rubriek meer over de entertainment producten op PayPro.

Legaal Downloaden kritisch bekeken

 | door 0

Legaal DownloadenZoek je een manier om snel, veilig en legaal bestanden te downloaden? Zoals de nieuwste films of games? Dan kan je dit doen met speciale software.

Een voorbeeld hiervan is het product Legaal Downloaden. Hiermee kan je allerlei games, video- en muziekbestanden downloaden op een veilige manier.

Je leest meer over dit product op deze pagina.

Klik hier om verder te lezen

Digitaal TV Pakket Review: Werkt het ECHT? Of Is het Onzin?

 | door 0

digitvpakketTV zenders op je PC

Altijd al de luxe willen ervaren dat je over werkelijk ieder onderwerp iets zult kunnen vinden op TV? Aanbieders die je tv abonnementen aanbieden met honderden nationale en internationale televisiezenders zijn niet moeilijk te vinden. Echter zit hier altijd wel een kostenplaatje aan vast. Maandelijks ben je toch zeker wel €35,- of meer kwijt, om het dan nog geen eens over de installatie kosten te hebben.

Nu is er de oplossing: het ‘Digitaal TV Pakket’. Geen schotel of ander duur apparaat voor je televisie, in plaats van maandelijkse kosten een eenmalige betaling, en nog veel meer zenders en mogelijkheden dan bij een standaard televisie basispakket!

Waar zit het verschil hem in? In plaats van via je televisietoestel ontvang je de zenders op je PC. Een uniek concept, en voor velen de oplossing waar ze al lang naar op zoek zijn.

Klik hier om verder te lezen

Internet Televisie Review? Dit Moet je Lezen

 | door 0

Internet TelevisieGeen zin meer om honderden euro’s uit te geven aan een duur televisieabonnement met een beperkt aanbod?

Dan is Internet Televisie dé oplossing voor jou. Hiermee krijg je voortaan toegang tot duizenden zenders van over de hele wereld. Zo kun jij dus altijd een leuke serie of film zien.

Op deze pagina lees je meer over dit handige product.

Klik hier om verder te lezen

iiTelevisie Review – Werkt het, Of is het zwendel?

 | door 0

iiTelevisie reviewWil je geen tientallen euro’s meer betalen voor een tv-abonnement, waarmee je slechts toegang hebt tot een aantal zenders? Dan is digitale televisie dé oplossing.

Hierdoor ben je niet meer gebonden aan een beperkt aanbod, maar kan je tal van televisiezenders ontvangen via je computer. Dit kan met iiTelevisie.

Wij wilden wel eens meer weten over dit product. Lees meer over onze ervaringen met iiTelevisie op deze pagina.

Klik hier om verder te lezen

Digitaal TV Pakket Review – Veel Zenders of Veel Leugens?

 | door 0

Digitaal Tv PakketJe hoort steeds vaker over digitale televisie kijken via je PC. Er zijn tal van producten te vinden hierover. Met digitale televisie heb je toegang tot honderden televisiezenders en films.

Door digitale televisie ben je niet meer gebonden aan je dure tv-abonnement. Wij kwamen het product Digitaal TV Pakket tegen en hebben het eens onderzocht.

Klik hier om verder te lezen