Business

In deze rubriek vind je alle ervaringen van de business producten die via de kassa van PayPro te koop zijn.

MiljonairsModel review. Waar Voor Je Geld Of Oplichting?

 | door 0

Geldverdienen ArtikelDe internet rage die Casper Camps heet

In de afgelopen jaren heeft internetmarketeer Casper Camps een ware opmars gemaakt in de online marketing wereld. Zijn promotievideo’s en internetsites schoten een lange tijd werkelijk als paddestoelen uit de grond. Wie is dan de beste man en welke producten verkoopt hij waarmee hij zichzelf zo populair weet te maken?

Klik hier om verder te lezen

Geld Gorilla Geheimen Review – Kwaliteit of Oplichting?

 | door 6

Geld Gorilla GeheimenDroom je er al jaren van om je leven te veranderen, maar houdt iets je tegen? Wil je je eigen geld verdienen, zonder dat je hiervoor dag in dag uit naar kantoor moet? Dan wordt het tijd om nu echt eens aan de slag te gaan en je leven echt te veranderen.

Hoe jij je leven verandert en voortaan online je geld kunt verdienen, leer je allemaal tijdens de online cursus Geld Gorilla Geheimen. Hiermee leer je om op een snelle en simpele manier vanuit huis een volledig maandelijks inkomen te genereren. Zo heb jij voortaan alle vrijheid en kun je doen wat je maar wilt.

Wij wilden wel eens wat meer weten over deze interessante cursus en gingen op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen

Geld verdienen met Opties Ervaringen: Pure Winst of Verlies?

 | door 0

beleggenWel of geen optie?

Menig Nederlander en Belg doet anno 2013 aan beleggen. Deze vorm van investeren is populairder dan vaak gedacht wordt; zo zijn er in Nederland ongeveer een miljoen huishoudens actief op de verschillende beurzen. Grote kans dus dat er wel iemand is binnen uw kenniskring die zich bezig houdt met het beleggen. Voor een deel komt dit door de Nederlandse handelsmentaliteit, gecombineerd met het feit dat wij Nederlandsers houden van het sparen van onze zakcentjes.

Een aantal jaren geleden was de groep beleggers echter nog een stuk groter. Veel mensen hebben de slechte resultaten van de beurs gezien en zijn er dan ook omwille van die reden uitgestapt. Wat veel mensen niet weten is dat ook in tijden van crisis nog steeds aardig wat geld te verdienen valt met het beleggen. Op dit gebied zijn wij Nederlanders dan toch behoorlijk voorzichtig te noemen.

Klik hier om verder te lezen

Twittervolger.nl 1-maand Abonnement Review. Winst of Verlies?

 | door 0

twittervolgerMarketing via social media kanalen is vandaag de dag niet meer weg te denken binnen de hedendaagse marketingwereld. Social media als YouTube, Facebook en recentelijk ook Twitter worden op dagelijkse voet door zowel grote multinationals als door kleinere ondernemingen ingezet om meer exposure te genereren voor het bedrijf of om een relatie op te bouwen met (potentiële) klanten.

Vooral het creëeren en uitbreiden van een fanbase en het verkrijgen van een grote hoeveelheid ‘likes’ en comments zijn waardevolle manieren om je bedrijf in een positief daglicht te zetten. Er is tegenwoordig alom vraag naar markteteers die expertise hebben op dit gebied. Voorbij zijn de dagen dat je je blauw moet betalen aan dure televisie-reclames of eindeloos moet lobbyen tijdens popie jopie borrels met een stapel visitekaartjes, om maar een beetje een naam voor je bedrijf te vestigen; er bestaan nu goedkopere, snellere, en misschien zelfs effectievere manieren om jouw bedrijf die boost te geven die het verdient, en deze worden allemaal door het wereldwijde web mogelijk gemaakt.

Klik hier om verder te lezen

Gouden Paaseieren Instant Cash Ticket Review: Binnen 3 Stappen Geld Binnenhalen

 | door 0

gouden paaseiDe ontelbare internetmarketing producten die op het internet te vinden zijn indiceren dat veel mensen op zoek zijn naar meer financiële vrijheid en hun geld willen verdienen op andere manieren dan via de gewoonlijke nine-to-five kantoorjob. Werken via internet biedt voor deze, overigens steeds groter wordende, groep mensen een ideaal alternatief.

Het beeld dat bij het topic ‘internet marketing’ enigszins heerst is dat je veel kennis nodig hebt om succesvol te worden in dit gebied. Vele internetmarketeers propageren echter dat dit helemaal niet het geval is. Daarnaast zijn de verschillende soorten internet marketing cursussen (die in grote getale op het web te vinden zijn) naar mijn idee op te delen in twee soorten.

De ene soort internetmethodiek focust zich voornamelijk op het maken van een (behoorlijke) tijdsinvestering  om daarna de vruchten te kunnen plukken van je inspanningen, de andere is erop gericht om in een korte tijd en middels eenvoudige stappen via bepaalde ‘trucs’ online geld in het laatje te brengen. ‘Gouden Paaseieren Instant Cash Ticket’, waar deze review over zal gaan, behoort tot de laatste categorie, iets wat je misschien gezien de productnaam niet al te veel zal verbazen.

Klik hier om verder te lezen

Marktplaats Geheimen Online Videocursus Review: Ben jij van alle Internetmarkten thuis?

 | door Reacties uitgeschakeld voor Marktplaats Geheimen Online Videocursus Review: Ben jij van alle Internetmarkten thuis?

marktplaatsgeheimenVoor degenen die de laatste paar jaren niet onder een steen hebben geleefd, is het duidelijk dat internetmarketing dé manier is om een passief inkomen te genereren. Vele mensen hebben reeds geprobeerd om via deze weg geld te verdienen, weinigen is het daadwerkelijk gelukt om dankzij het internet hun huidige baan voor eens en voor altijd op te kunnen zeggen.

De weg naar een ´internet inkomen´ vereist kunde, daadkracht en persistentie. Wanneer men echter genoeg tijd en moeite heeft geïnvesteerd in een website of internetproduct, zal dat monetair gezien meer dan de moeite waard zijn geweest wanneer blijkt dat hij of zij hiermee elke maand een vast bedrag binnenkrijgt. Verdienen via internet bouwt zich namelijk over het algemeen steeds meer op. Wanneer je product/website aanslaat, en via marketing (search engine optimalisation e.a.) meer mensen binnen je doelgroep bereikt zul je ook meer inkomsten genereren.

Klik hier om verder te lezen

Meester in SEO Trainingsprogramma – Kritische Review

 | door 0

Meester in SEO TrainingsprogrammaWil je hoger in Google komen met je website of webshop, maar weet je niet hoe? Dan leer je hier meer over met het Meester in SEO Trainingsprogramma.

Dit programma is ontwikkeld door de internet marketing expert Tonny Loorbach. Wij hebben al meer reviews geschreven over de cursussen die hij heeft ontwikkeld en waren ook erg nieuwsgierig naar dit product.

Je leest meer over onze ervaring op deze pagina.

Klik hier om verder te lezen

100 Euro Per Dag Met Facebook Zakelijk Review?

 | door 0

100 Euro Per Dag Met Facebook ZakelijkHeb je er echt geen zin meer in om jezelf dag in dag uit naar kantoor te slepen? Of wil je gewoon wat meer extra inkomen genereren?

Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is de cursus 100 Euroro Per Dag Met Facebook Zakelijk wellicht iets voor jou. Met deze cursus leer je om via Facebook een inkomen te creëren.

Klik hier om verder te lezen

Cunjabo Academy Kritische Review, door Ervaringenloket

 | door 0

cunjaboBen je het zat om altijd maar weer nèt genoeg geld over te houden aan het einde van de maand? Of wil je via het internet je geld verdienen, in plaats van dagenlang in een muf kantoorhuk te moeten bivakkeren om het brood op de plank te krijgen.

Indien jouw antwoord op een van deze vragen (of beide) ‘ja’ is, houd je vast: ‘Cunjabo Academy’ maakt dit allemaal voor jou mogelijk. Deze unieke software stelt je in staat om elke maand een passief, maar bovenal zeer riant, inkomen voor jezelf te creёeren.

Klik hier om verder te lezen

Doe-Het-Zelf-Winst Ervaringen? Mijn Kritische Kijk

 | door 0

Doe-Het-Zelf-WinstBen je een echte doe-het-zelver? Dan kan je natuurlijk ook geld verdienen met je hobby. Dit kan heel eenvoudig online.

Als je niet goed weet hoe je jouw zelfgemaakte creaties op een professionele wijze kunt verkopen, dan heb je veel aan Doe-Het-Zelf-Winst.

Hiermee leer je om verkoopbare producten te maken en deze via sites te verkopen. Wij waren benieuwd naar dit product en gingen eens op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen