Afvallen

Paleo Planner Review? Maakt Het Jou Wel ECHT Slanker?

 | door 0

paleo-plannerVolg je het Paleo-dieet en wil je je graag aan deze levensstijl vasthouden? Dan is het altijd handig als je hier een goede planning bij de hand hebt. Een hulpmiddel waarmee je het Paleo-dieet op de juiste manier kunt blijven volgen, zodat je je doelstellingen kunt behalen.

Het is niet moeilijk om het Paleo-dieet te volgen, maar soms kan het toch nog lastig zijn om elke avond lekkere gerechten klaar te maken die aansluiten op de Paleo-lifestyle. Hier heb je namelijk wel de juiste ingrediënten voor nodig. Je moet dus de goede boodschappen in huis hebben.

Met behulp van de Paleo planner hoef jij je daar voortaan geen zorgen meer over te maken. Deze planner vertelt je op tijd wat je kunt eten en welke ingrediënten je hiervoor in huis moet hebben.

Klik hier om verder te lezen

Paleo Toetjes- Lekker Eten, of Niet Te Vreten? Review Onthult

 | door 0

1385224374_33280_paleo-toetjes-boekVolg je het Paleo-dieet, maar heb je er moeite mee om de lekkere, zoete trek te weerstaan? Dan hoeft dit ook helemaal niet! Als het Paleo-dieet volgt, kun je gewoon toegeven aan deze lekkere trek. Je kunt namelijk ook de lekkerste, zoete toetjes en snacks bereiden die helemaal Paleo-proof zijn.

Hoe je deze heerlijke toetjes bereidt staat allemaal in het ebook Paleo Toetjes & Snack Gerechten.

Als echte zoetekauwen wilden wij natuurlijk graag weten welke lekkere, gezonde recepten er in dit ebook staan.

Klik hier om verder te lezen

De VetKiller Workout Serie Review: Zwendel Of Kwaliteit?

 | door 0

vetkillerIs jouw lichaam al zomerklaar? Of gaat het behoorlijk stressen worden om de komende paar maandjes dat overtollige lichaamsvet kwijt te raken, zodat je komende zomer schaamteloos op het strand kunt rondlopen?

Indien het laatste op jou van toepassing is, heeft Jesse van der Velde (niet geheel onbekend op deze site) een product samengesteld wat jou de nodige uren in de sportschool kan besparen. Middels het volgen van zijn nieuwe product ‘Vet-Killer 320 & 360 Workout’ lukt het je om met het elke dag een half uur trainen al snel in topvorm te raken.

Klik hier om verder te lezen

Gezonde Gewoontes 3-DVD set review: Niet de tips die je verwacht

 | door 0

Gezonde Gewoontes19 simpele (voedings)gewoonten voor een blijvend slank lichaam

Voor de mensen die het ondanks vele inspanningen niet gelukt is om van hun overtollige kilo’s af te komen heeft de Belgische internetmarketeer Jesse van der Velde een product ontworpen dat hun precies leert wat men wel en wat men niet zou mogen eten om slank te worden en te blijven. Naast ideeёn voor recepten bevat zijn 3-DVD set ook uitgebreide informatie over hoe je jezelf 19 simpele gewoontes op het gebied van voeding en beweging eigen kunt maken, waarmee je in een mum van tijd fit en vitaal door het leven zult gaan.

Klik hier om verder te lezen

101 Paleo Recepten. Geweldig, of 1 Te Veel? Mijn Ervaringen en review

 | door 0

101 Paleo ReceptenWil je meer energie krijgen en wat vet verliezen? En wil je dit graag bereiken met de Paleo-lifestyle? Dan is een goede begeleiding natuurlijk een must.

Om het Paleo-dieet op de goede manier te volgen is het nodig dat je de juiste recepten bereidt die aansluiten op de Paleo-lifestyle. Deze recepten vind je in 101 Paleo Recepten. Hierin vind je talloze lekkere en gezonde recepten voor je ontbijt, lunch, diner en dessert.

Dankzij 101 Paleo Recepten blijf je het Paleo-dieet heel makkelijk volhouden. Je blijft gestimuleerd om elke dag weer een lekker en gevarieerd gerecht te bereiden. Aangezien wij een groot voorstander zijn van de Paleo-lifestyle, waren we heel erg benieuwd naar 101 Paleo Recepten. Je leest er meer over in dit artikel.

Klik hier om verder te lezen

Vitadis Slanker Leven Plan Review – Werkzaam of Oplichting?

 | door 1

VitadisDiëten is niet makkelijk. Het is erg lastig om je aan een bepaald aantal calorieën per dag te houden en niet lekker te kunnen eten waar je zin in hebt. Vanwege het beperkte aantal calorieën houden de meeste mensen een dieet niet vol. Waarschijnlijk is dit bij jou ook het geval.

Als je toch graag wat kilo’s kwijt wilt, maar het niet ziet zitten om weer een hongerdieet te volgen is er gelukkig een oplossing. Dit is het Vitadis Slanker Leven Plan. Met dit dieet val je gemiddeld 3 tot 6 kilo per week af, zonder dag je hierbij veel moet laten staan.

Wij, van Ervaringenloket, vonden dit wel heel erg veelbelovend klinken en gingen eens op onderzoek uit. In dit artikel lees je over het Vitadis Slanker Leven Plan echt doet wat het belooft.

Klik hier om verder te lezen

Is De Paleo Revolutie Onzin? Lees Onze Deskundige Review & Ervaringen

 | door 0

De Paleo RevolutieBen je je eigen lichaam zat? Ben je bang om weer een nieuw dieet te volgen? Of wil je gewoon gezonder leven en meer energie? Dan is hier echt een manier voor. Je kunt namelijk vet verliezen en spiermassa ontwikkelen door het paleo dieet te volgen. Waarschijnlijk denk je nu dat dit weer een of ander verkooppraatje is over een dieet, maar toch adviseer ik je om even verder te lezen.

In dit artikel word je meer verteld over het boek de Paleo Revolutie. Dit boek gaat over het bekende, koolhydraatarme paleo dieet. Met dit dieet word je spijsvertering verbeterd en zal je dus al snel gewicht verliezen en meer spiermassa ontwikkelen.

Het paleo dieet is gebaseerd op de voeding van onze voorouders. Uit onderzoek is weer gebleken dat deze mensen heel gezond waren. Wij zijn bijna gelijk aan onze voorouders en om een gezond gewicht te bereiken is het zinvol dat we net zo eten als hun.

Het paleo dieet is al een aantal jaren populair en werd in ons land ontdekt door Mitchel van Duuren. Hij heeft een speciaal boek geschreven over het dieet. In het boek de Paleo Revolutie legt hij stap-voor-stap uit hoe je je doelen bereikt en wat je moet doen om het dieet succesvol te volgen.

Klik hier om verder te lezen

70 Groene Smoothie Recepten Review – Zwendel of Kwaliteit?

 | door 0

Eerst heette het 70 groene smoothie recepten, nu heet het Gezonde Groene Smoothie Recepten.

Heb je ook zo weinig energie? Of val je maar niet af, ondanks je vele dieetpogingen? Dan krijg je waarschijnlijk niet de voldoende voedingsstoffen binnen. Hierdoor voel je je dus moe en lusteloos en val je niet af.

Haast iedereen weet wel dat je minimaal twee stuks fruit en 200 gram groente per dag moet eten. In de praktijk is dit bij de meeste mensen vaak niet haalbaar. We hebben een druk leven en er is niet altijd tijd om gezond te koken. Toch is het veel makkelijker dan je denkt om voldoende groente en fruit binnen te krijgen.

Je kunt aan je dagelijkse portie groenten en fruit komen, door elke dag een groene smoothie te drinken. Deze bestaat uit groenten, fruit en water. In het e-book 70 Gezonde Groene Smoothie Recepten lees je hier meer over en vind je tal van heerlijke smoothie recepten.

Klik hier om verder te lezen

Is Het Mentale Dieet Plan Onzin? Lees Onze Deskundige Review

 | door 0

mentaal dieet planDe zoveelste poging? Misschien moet je eens Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan proberen van Katja Callens…

Wie kan zich tegenwoordig niet in dit probleem verplaatsen? Telkens maar weer verschillende dieetboeken of dieetprogramma’s uitproberen, zonder daarbij nou eindelijk eens die overtollige kilo’s kwijt weten te raken.

Er zijn meer dan genoeg mensen die het op een gegeven moment maar opgeven en het idee dat ze hun overgewicht nooit kwijt zullen raken maar accepteren als een vaststaand feit.

Een ander veelvoorkomend probleem is het zogenoemde ‘jojo-effect’: het aanvankelijk weten af te slanken en daarbij een aantal kilo’s te verliezen, om vervolgens na een poos die verloren kilo’s er weer bij te zien te komen.

Of nog erger: na enkele kilo’s kwijt te raken, daarna meer kilo’s bijkomen dan je aanvankelijk afgeslankt was.

Klik hier om verder te lezen

7×7 Afslank Receptenboek Review – Beste Dieet of Bedrog?

 | door 6

7x7 afslank receptenboek coverHeb je moeite met het volgen van een dieet en geef je het na een aantal weken weer op? Heb je de moed al opgegeven en geaccepteerd dat je nooit zult afvallen? Dan adviseren wij je om toch nog een laatste poging te wagen.

Als je geïnteresseerd bent om in een maand tijd een slanker lichaam te krijgen en hiervoor geen pillen, medicijnen of chemicaliën wilt gebruiken, zware trainingen of een streng dieet wilt volgen, dan is het een zaak dat je vetverbrandende maaltijden en tussendoortjes eet en drinkt. En dat je de maaltijden zo klaarmaakt dat ze goed smaken en dat ze je vetverbranding stimuleren.

In het 7×7 Afslank Receptenboek staan heerlijke, makkelijke en betaalbare vetverbrandende recepten beschreven die je heel eenvoudig dagelijks kunt klaarmaken. Met deze recepten zal je blijvend kilo’s afvallen, terwijl je ook nog lekker kunt genieten van eten. Lees hier meer over het boekje.

Klik hier om verder te lezen