Darmkracht Totaal Programma Review – Nuttig of Nutteloos?

door  | Gezondheid

Darmkracht Totaal ProgrammaHeb je al jaren last van een prikkelbare darm en heb je van de huisarts gehoord dat je ermee moet leren leven? Dan is er vanaf nu een uitweg.

Je hoeft hier namelijk niet heel je leven meer mee rond te lopen, want met slechts wat veranderingen in je voedingspatroon ben jij al snel van je darmklachten verlost.

Door het Darmkracht Totaal Programma te volgen leer je welke stappen je moet ondernemen om je darmen meer rust te geven en weer meer te genieten van je leven.

In dit artikel lees je meer over dit programma.

De verkoper van het darmkracht totaal programma

Achter het Darmkracht Totaal Programma zit het bedrijf BodyWatch van Alex Greve. Hij heeft al meerdere boeken over een gezonde leefstijl op zijn naam staan en is ondernemer en leefstijl-coach.

Hij heeft een plan ontwikkeld waarmee je een prikkelbare darm weer helemaal tot rust brengt en voorgoed van je klachten bent verlost.

 

 

Waarom kopen?

Als je al jaren last hebt van een prikkelbare darm en niet meer weet wat je hier tegen kunt doen, dan is het een optie om het Darmkracht Totaal Programma aan te schaffen en uit te proberen.

Door de stappen in dit plan te volgen, breng je je darmen weer helemaal tot rust, zonder dat je hiervoor medicijnen hoeft te gebruiken. Je ontdekt bijvoorbeeld welke voeding wel of juist niet goed voor je is en met welke thee je opgeblazen gevoel afneemt.

Wat is het?

Het Darmkracht Totaal Programma is een plan, waarbij je ontdekt hoe je je darmklachten zelf kunt oplossen. Dit plan doet je inzien welke maatregelen je moet ondernemen om voor eens en voor altijd van je darmklachten af te komen.

Door dit plan te volgen ontdek je onder meer wat darmvriendelijke voeding is, hoe je meer motivatie krijgt om een gezonde leefstijl vol te houden en welke bewegingsoefeningen een maximaal effect hebben op een goede darmwerking.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt het Darmkracht Totaal Programma eenvoudig aanschaffen via deze speciale site. Op deze website wordt duidelijk uitgelegd wat het plan inhoudt en wat je eraan hebt.

De prijs van het totaal programma is €57,00. Na je aanschaf krijg je het plan thuisgestuurd.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je dit plan aanschaft, dan maak je aan alle verwarring rondom je darmklachten in een keer een einde. Verder geeft dit plan je ook veel handvatten om zelf iets te doen aan je klachten. Dit doe je met de juiste voeding en de juiste voedselcombinaties.

Het Darmkracht Totaal Programma bestaat uit een aantal onderdelen. Dit zijn:

 • De Darmkracht Richtlijnen
 • BodyWatch Menuplanner
 • 40 Darmkracht Receptkaarten
 • De Darmkracht Weekmenu’s
 • Een online menuplanner
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Het boek: Vergeet het dieet
 • Een luisterboek van Vergeet het dieet
 • Toegang tot het deelnemers forum

Daarnaast krijg je nog een aantal extra’s:

 • Dertien koolhydraatarme bonusrecepten
 • Uitleg over een ontspannende ademhalingsoefening
 • Uitleg over een eenvoudige bewegingsoefening
 • Vegetarisch weekmenu
 • Supersnelle gezonde alternatieven voor het ontbijt en de lunch
 • Wekelijkse videotips

Voor een redelijk voordelige prijs, krijg je dus een flink pakket in huis.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt ook naar een huisarts gaan met je darmklachten. Waarschijnlijk krijg je dan te horen dat je er maar mee moet leren leven. Dit is natuurlijk geen bevredigend antwoord, want darmklachten hebben veel invloed op de kwaliteit van je leven.

Door het Darmkracht Totaal Programma aan te schaffen, ben je met slechts een eenvoudige verandering in je leven ben je in een keer van al je darmklachten af en kun jij weer optimaal genieten van je leven.

Eindoordeel

Wij vinden het Darmkracht Totaal Programma een goed product. Het heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een betaalbare prijs ben je al snel van je lichamelijke klachten af en kun je veel meer genieten.

 

 

 

One Comment

 1. Annet at 10:11 -

  Het is inderdaad zo dat het anders eten en de recepten een enorme omslag hebben gegeven wat mijn darmklachten betreft. Zelf heb ik niet zozeer de coaching nodig die Alex Greve aanbiedt, maar dit lijkt me, zeker als je af wilt vallen, een steun in de rug. Ik kan het iedereen aanraden om de richtlijnen te volgen van het darmkracht plan. En het is ook niet moeilijk..

  Ik heb een paar jaar geleden de ontbijt- en lunchrecepten besteld, maar helaas ben ik ze kwijt geraakt tijdens een verhuizing. Ik zou ze zo graag weer willen hebben, maar ze zijn niet meer te bestellen. Ik heb de indruk dat Bodywatch gestopt is…

  Is er iemand die me hier nog aan kan helpen?
  Alvast bedankt..

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *