Slank & Gezond in 12 stappen Review: Nooit meer de tel kwijtraken!

door  | Afvallen, Dieten, Gezondheid

slankgezondStop met calorieёn tellen

Het is een trend van deze tijd: met het volgen van een dieet een x aantal kilo’s verliezen, om die vervolgens weer aan te komen. Dit  hedendaagse fenomeen wordt ook wel omschreven als het ‘jojo-effect’. Na door het proberen van verschillende diёten een leven van jojo achter de rug te hebben gehad, kun je denken dat het maar beter is om maar helemaal de brui aan het afvallen te geven.

Katinka Michiels, de persoon achter ‘Slank en Gezond in 12 Stappen’ en oprichter van de website legallyraw.be, geeft aan dat als het bovenstaande probleem op jou van toepassing is je waarschijnlijk de verkeerde diёten hebt gevolgd. Volgens haar ligt het probleem bij het feit dat veel diёten gericht zijn op calorieёn tellen en daarom erg moeilijk zijn om vol te houden.

Zij geeft aan dat haar 12-stappen dieetprogramma veel eenvoudiger is om vol te houden dan andere diёten. De focus ligt hierbij om gewoon gezonder te eten, zonder daarvoor allemaal calorieёn te moeten gaan tellen. Ook als je al een slank figuur hebt maar je niet zo goed voelt als je wilt, kun je baat hebben van het programma dat Michiels in elkaar heeft gezet.

 

 

Raw food

Katinka is een groot voorstander van raw food (letterlijk: rauw voedsel). Raw food heeft volgens haar vele voordelen ten opzichte van gewone recepten.

Zo bevat raw food volgens Katinka niet alleen minder gifstoffen, ook leidt het naar je juiste gewicht, bevat het veel vitaminen & mineralen, enzymes en ‘goede’ eiwitten, en onzuurt het je lichaam. De voordelen op een rijtje:

–          Door het eten van raw food hoeft je lichaam veel minder tijd en energie te steken in het elimineren van gifstoffen.

–          Het minder innemen van gifstoffen maakt het ook makkelijker om je juiste gewicht te bereiken. Dit omdat je lichaam vet bijhoudt om gifstoffen in te kapselen.

–          ‘Levend’ voedsel (lees: raw food) bevat tevens nog alle voedingsstoffen waar je lichaam iets mee kan. Wanneer je voedsel kookt, stoomt of bakt worden vele vitaminen en voedingstoffen vernietigd of beschadigd.

–          De enzymes die je kunt vinden in raw food zijn ook belangrijk voor de vertering. Enzymen zijn zeer hittegevoelig en raken in gekookte voeding sowieso verloren.

–          De proteïne (eiwitten) die te vinden is in plantaardige voeding helpt bij de spiergroei en is goed voor onze darmwerking. De celwand van plantaardige proteïe bestaat uit vezels, de celwand van dierlijke proteïne bestaat uit cholesterol.

–          Het op een correcte manier integreren van raw food maakt het mogelijk om de zuren in je lichaam te neutraliseren. Zuren zijn afvalstoffen die we binnenkrijgen door het eten van onder andere kunstmatige voeding, bewaarmiddelen en light-producten, maar ook door het ervaren van stress. Verzuring kan verschillende ziekten als gevolg hebben.

Uitgebreid pakket

Het gehele stappenplan van Katinka Michiels bestaat uit: 12 e-books, een succesgids, een ‘quick-start’ gids, 4 video’s, een receptengids, dagelijkse e-mail coaching met een looptijd van 84 dagen, en een heel jaar toegang tot een besloten Facebookgroep.

De verschillende producten maken dat iedereen met het pakket wel uit de voeten kan. Als je snel resultaten wilt boeken kun je beginnen met de ‘quick-start’ gids, als je eerst een aantal recepten wilt uitproberen kan dat ook, en als je veel hebt aan de ervaringen van andere diёtisten sluit je je aan bij de Facebookgroep.

Bespaar honderden euro’s

Het grote pluspunt aan dit programma is dat je hiermee vele honderden euro’s kunt besparen. Wanneer je nodig moet afvallen kun je ervoor kiezen om een diёtiste in je nabije omgeving op te zoeken. Die helpen je ongetwijfeld om af te vallen, maar ook om je als snel honderden euro’s armer te maken. Met het stappenplan ‘Slank en Gezond in 12 Stappen’ bereik je hetzelfde effect, maar dan voor minder. Ook heb je hiermee vele info tot je beschikking die je te allen tijde kunt raadplegen.

Eindoordeel Slank & Gezond review

‘Slank en Gezond in 12 Stappen’ is naar mijn mening een prachtproduct, en onderscheidt zich van vele andere dieetprogramma’s. Ook is het makkelijk om vol te houden, iets wat niet gezegd kan worden over vele andere diёten. Het is niet al te rigide (continu calorieёn tellen…) en je kunt zo nu en dan ook wat lekkers eten. De vele e-mail coaching en de Facebookgroep zijn uitstekende manieren om je gemotiveerd te houden. De prijs van het totaalpakket is €60,-.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *