Overige

Als het niet in de andere rubrieken past dan vind je het in deze. De overige ervaringen die er zijn van Pay Pro producten.

De VetKiller Workout Serie Review: Zwendel Of Kwaliteit?

 | door 0

vetkillerIs jouw lichaam al zomerklaar? Of gaat het behoorlijk stressen worden om de komende paar maandjes dat overtollige lichaamsvet kwijt te raken, zodat je komende zomer schaamteloos op het strand kunt rondlopen?

Indien het laatste op jou van toepassing is, heeft Jesse van der Velde (niet geheel onbekend op deze site) een product samengesteld wat jou de nodige uren in de sportschool kan besparen. Middels het volgen van zijn nieuwe product ‘Vet-Killer 320 & 360 Workout’ lukt het je om met het elke dag een half uur trainen al snel in topvorm te raken.

Klik hier om verder te lezen

De Revolutionaire Seksmethode review: Waardeloos, of ultiem Genot?

 | door 0

VVV afbeeldingElke vrouw tot een hoogtepunt brengen

Jonathan Johnson en Oscar Oliver, ook wel bekend van het zeer succesvolle bedrijf Vandaag Vrouwen Versieren, zijn de mannen achter dit product.  Beide verkopers claimen dat je middels dit ebook elke vrouw kunt laten klaarkomen en de beste seks kunt bezorgen die ze zich maar kan wensen. Het feit dat 50% van de vrouwen op zoek gaat naar seks buiten de deur wanneer de seks thuis niet goed is, maakt dat veel vrouwen zullen smachten naar jou wanneer je de principes uit dit ebook in je dagelijks leven zult gaan gebruiken.

Klik hier om verder te lezen

Mijn Sociaal Zelfvertrouwen review: Nuttig of Nutteloos?

 | door 0

Onzekerheid makkelijker te overwinnen dan je denkt

Sociale onzekerheid is een probleem waar helaas meer dan genoeg mensen last van ondervinden. Zomaar een gesprek aanknopen met iemand is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Sociaal psycholoog Simon Zomerdijk biedt met zijn ebook ‘Sociaal Zelfvertrouwen’ voor veel mensen de oplossing. Zomerdijk beschikt over de nodige kennis op het gebied van sociale psychologie en heeft de kennis en tips die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan in dit ebook samengevat.

Opmerkelijk punt hierin is dat het leren om met wat meer zekerheid gesprekken aan te knopen met mensen middels een aantal eenvoudige technieken en tips al te leren valt, hoe slecht je op dit vlak ook denkt te zijn.

Klik hier om verder te lezen

Succesvol Uw Huis Verkopen Review Onthult Waarheid

 | door 0

Succesvol Uw Huis VerkopenDalende huizenprijzen… presentatie is het antwoord!

Een zekere Klaasje Tjoelker heeft een ebook ontwikkeld dat poogt om mensen uit de brand te helpen die hun huis anno nu tevergeefs kwijt proberen te raken. ‘Succesvol Uw Huis Verkopen’ bundelt allerlei verkooptips en ervaringen die je helpen om je huis beter en sneller verkoopbaar te maken en met meer rendement. Je huis verkopen met verlies is dankzij de komst van dit ebook een ding uit het verleden.

Tjoelker heeft jarenlange werkervaring in digitale fotografie en internetmarketing. Vandaar dat hij op een gegeven moment door vrienden en kennissen werd gevraagd om te helpen met de presentatie van te koop staande woningen. Hij wist zijn vrienden zo goed te helpen met zijn kennis, dat hij op pad ging om nog meer informatie te vinden op dit gebied. Wegens zijn steeds groter wordende kennis en bruikbare tips werden huizen steeds sneller verkocht en met een rendement boven verwachting. Tjoelker ontdekte dat de presentatie van een woning het verschil maakte tussen een huis dat met winst verkocht wordt en een huis die een ander met enorme schulden achterlaat. Het gaat zowel om de presentatie van de woning op de foto’s, als ook de presentatie op het internet en de presentatie aan de potentiële kopers.

Klik hier om verder te lezen

Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier Review: Braaf!

 | door 1

hondentrainingDe hond.. het meest trouwe huisdier dat de mens zich maar kan wensen. Van oorsprong een ondersoort van de wolf. Reeds sinds duizenden jaren gebruikt voor bewakingstaken, bij de jacht, als herdershond en als trekdier heeft de hond tot op de dag van vandaag nog steeds werk als politiehond of hulphond. Maar de meest voorname rol van de hond is tegenwoordig die van het gezelschapsdier.

Zo is ook de Jack Russell in trek bij vele gezinnen. Jack Russells zijn leuke en gezellige honden. Deze hondensoort kent alleen een groot nadeel: hij staat erom bekend slecht te kunnen luisteren. Als lezer van deze review is de kans aanwezig dat jij dit kunt beamen en dat, hoe gemoedelijk dat beest er ook mag uitzien, je beestje je inmiddels vele frustraties en kopzorgen heeft bezorgd. Gelukkig hoef je je hierbij niet neer te leggen: door middel van het hanteren van een trainingsmethode ontworpen door Netty Hendriks kun je je hond leren om wѐl naar je te luisteren.

Klik hier om verder te lezen

iiTelevisie Ervaringen – Werkt het nog? Review Onthult

 | door 0

iitelevisieBen jij ook altijd helemaal op de hoogte wanneer het om de laatste televisieseries gaat? Of ben je zo verzot op nieuwe weetjes dat je maar geen genoeg krijgt van het volgen van documentaires op de buis? Wellicht ga je wel helemaal op in films en kun je meerdere malen per dag maar niet wachten op het moment dat je weer aan je grootste hobby gehoor kunt geven. Hoe je ook wilt, zonder je televisie toestel ben je nergens. Maar is dat eigenlijk wel zo?

De organisatie iiTelevisie.nl heeft een service opgezet waarmee je toegang krijgt tot meer dan tweeduizend televisiezenders van over de hele wereld. En dat zonder je televisie toestel daarvoor nodig te hebben! Het enige dat je voor iiTelevisie nodig hebt is een computer en een internetverbinding; je kijkt met deze service namelijk internet via je PC!

Klik hier om verder te lezen