Dating

Dit is de rubriek waar je ervaringen kunt lezen over de dating, seks en liefdes producten die er verkrijgbaar zijn.

De Revolutionaire Seksmethode review: Waardeloos, of ultiem Genot?

 | door 0

VVV afbeeldingElke vrouw tot een hoogtepunt brengen

Jonathan Johnson en Oscar Oliver, ook wel bekend van het zeer succesvolle bedrijf Vandaag Vrouwen Versieren, zijn de mannen achter dit product.  Beide verkopers claimen dat je middels dit ebook elke vrouw kunt laten klaarkomen en de beste seks kunt bezorgen die ze zich maar kan wensen. Het feit dat 50% van de vrouwen op zoek gaat naar seks buiten de deur wanneer de seks thuis niet goed is, maakt dat veel vrouwen zullen smachten naar jou wanneer je de principes uit dit ebook in je dagelijks leven zult gaan gebruiken.

Klik hier om verder te lezen

Vandaag Vrouwen Versieren review: Van Loser naar Babe Magneet

 | door 0

VVV

Twee jonge mannen, genaamd Jonathan Johnson en Oscar Olivier, hadden jaren terug besloten na ellenlange frustratie die zij ervaarden met vrouwen en dating om op stelselmatige wijze dit onderdeel van hun leven op orde te krijgen. Hiervoor gingen zij elke week een aantal avonden op pad om onbekende vrouwen aan te spreken en probeerden zij deze om hun vinger te winden.

Het jarenlange proces van trial and error dat Jonathan en Oscar hebben doorlopen, en waarin beide mannen van sociaal onbeholpen nerds zich hebben weten te ontwikkelen tot ware casanova’s, heeft geresulteerd in het ebook ‘Vandaag Vrouwen Versieren’.

Dit ebook bevat daarmee buiten de technieken en termen die reeds bekend zijn uit andere dating/relatie producten, vooral ook methodes die ontwikkeld zijn aan de hand van de eigen ervaringen van de schrijvers. Vaak wordt een principe waarover je leest in het ebook bijgestaan door een ervaringsvoorbeeld, waarin duidelijk wordt hoe dat principe in die situatie gelding had.

Johnson en Olivier claimen dan ook hiermee dat zij jou kunnen leren hoe jij jezelf tot een vrouwenverslindende machine kunt maken, iemand die precies weet hoe vrouwen reageren op bepaalde situaties en vervolgens deze kennis gebruiken om de vrouwen te krijgen die hij wilt.

Klik hier om verder te lezen

Mijn Relatieplanet Ervaringen: Opgelucht of Opgelicht?

 | door 0

Website van het jaar 2012

RelatieplanetMarktleider met meer dan 6.000 inschrijvingen per week. Online platform dat al duizenden mensen aan een partner heeft geholpen. Datingcommunity Relatieplanet.nl kreeg dan ook in 2012 een felbegeerde onderscheiding toegewezen, namelijk die van ‘Website van het jaar’.

Zo’n titel schept natuurlijk verwachtingen, vandaar dat de schrijver van dit stuk op onderzoek uitging om te achterhalen of al deze lofbetuigingen de website wel of niet ten volle toekomen.

Klik hier om verder te lezen

Mannen en Relaties eBook Review – Werkt Het?

 | door 0

Mannen en Relaties

Lukt het je maar niet om een relatie op te bouwen met een man? Wil hij zich niet binden of voel je je elke keer gebruikt? Dan pak je het, op mannengebied, waarschijnlijk helemaal verkeerd aan.

Hierin ben je natuurlijk niet de enige. Er zijn honderden vrouwen die er moeite mee hebben om een relatie op te bouwen met een leuke man. Ze lopen elke keer een foute man tegen het lijf en leren maar niet van de fouten die ze maken.

Om erachter te komen welke fouten je maakt en hoe je nu juist wel die ene leukerd tegen het lijf loopt, is het een aanrader om het e-book Mannen en Relaties te lezen.

Hierin staat onder meer beschreven welke actief je kunt ondernemen om zijn interesse te wekken.

Wij waren erg benieuwd naar dit e-book en gingen eens op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen

Ex Terug Methode Review: Leer De Stappen Om Je Ex Terug Te Krijgen

 | door 1

ex terug afbeelding

Stop met wat je aan het doen bent

Stop met die pogingen om je ex terug te krijgen! Dat is wat Edwin Edinga, bedenker van de ‘Ex Terug Methode’, je als een van zijn belangrijke punten in zijn ebook mee wilt geven. Edinga heeft als sociaal psycholoog veel kennis over mannelijke en vrouwelijke psychologie en aan de hand van zijn psychologische kennis in combinatie met zijn vele ervaringen op dit vlak is dit ebook ontstaan.

Edwin toont je in dit ebook, aan de hand van een overzichtelijk stappenplan, hoe je ervoor kunt zorgen dat je ex jou terug wilt. Je komt erachter wat je hiervoor moet doen en moet zeggen. Je verkrijgt inzicht over de punten die tot aantrekkingskracht leiden bij aan de ene kant mannen en bij de andere kant vrouwen. Vervolgens wordt er een link gelegd tussen wat vrouwen aantrekkelijk vinden en wat de waarschijnlijke redenen zijn waarom de relatie tussen jou en je ex voorbij is.

Klik hier om verder te lezen

Terug Bij Je Ex Door Facebook – Ervaringen Kritisch Bekeken

 | door 0

Terug Bij Je Ex Door FacebookBen je via Facebook nog heel veel met je ex bezig? Wil je hem of haar eigenlijk terug? Dan kan je dit proberen via Facebook.

In het e-book Terug Bij Je Ex Door Facebook, Hyves of SMS staat stap voor stap beschreven wat je kunt doen om weer in contact te komen met je ex.

Wij wilden wel eens wat meer weten over de methode en hebben het e-book eens doorgenomen.

Klik hier om verder te lezen

Complete Ejaculatie Controle Review: Top of Geldverspilling?

 | door 1

plaatje artikelPijnlijk probleem

Vroegtijdige ejaculatie: niet een topic waar je snel mee te koop loopt. Chris Coster heeft als oplossing voor dit pijnlijke probleem een methode bedacht, waarmee mensen die hiermee te kampen hebben hun ejaculatie zo lang mogelijk kunnen uitstellen.

Naast praktische technieken biedt Chris de lezer ook de nodige theoretische onderbouwing aan zodat je met dit boek in een relatief korte tijd al veel resultaat zult boeken.

Klik hier om verder te lezen

De Revolutionaire Seks Methode Review – Is Het Je Geld Waard?

 | door 0

Revolutionaire Seks MethodeHeb je een goede relatie, maar ben je niet helemaal tevreden over jullie seksleven? Dan is het e-book De Revolutionaire Seks Methode misschien iets voor jou.

Hierin worden je geheimen onthuld over hoe je je vrouw het ultieme hoogtepunt kunt laten bereiken. Op deze pagina lees je meer over dit e-book.

Klik hier om verder te lezen

Orgasme Onder Controle Ervaringen: eBoek Met Vele Hoogtepunten

 | door 0

Een vroegtijdige zaadlozing is een kwestie die speelt bij veel mannen. Echter is het niet een onderwerp dat je als man snel in de groep gooit of openlijk over gaat praten met anderen. Waar een probleem is, is een oplossing niet te ver te vinden, zo moet Mark Meijers hebben gedacht.

Mark is namelijk de schrijver van het eBoek “Orgasme Onder Controle”, een digitale gids met een aantal stappen die je kunt volgen om direct je premature ejaculatie te overkomen. Een naar eigen zeggen bewezen methode waarmee 97% van alle mannen direct een orgasme kunnen uitstellen met 20 minuten, en waarmee 82% van de mannen binnen 1 maand hun orgasme compleet kunnen controleren en 99% binnen slechts 2 maanden het eerder besproken probleem weten te verhelpen.

Klik hier om verder te lezen

Ex Terug Methode Ervaringen – Nuttig? Of Één Grote Scam?

 | door 0

ex terug methodeIs je relatie voorbij, maar kan je je ex maar niet uit je hoofd zetten? Wil je hem of haar weer terug? En mis je hem of haar vreselijk?

Dan krijg je dit misschien wel voor elkaar door een speciale methode toe te passen: De Ex Terug Methode. Deze methode wordt beschreven in het speciale e-book.

Wij wilden wel eens weten hoe je je ex weer terugkrijgt en besloten het boek eens na te lezen.

Klik hier om verder te lezen