101 Paleo Recepten. Geweldig, of 1 Te Veel? Mijn Ervaringen en review

door  | Afvallen, Dieten

101 Paleo ReceptenWil je meer energie krijgen en wat vet verliezen? En wil je dit graag bereiken met de Paleo-lifestyle? Dan is een goede begeleiding natuurlijk een must.

Om het Paleo-dieet op de goede manier te volgen is het nodig dat je de juiste recepten bereidt die aansluiten op de Paleo-lifestyle. Deze recepten vind je in 101 Paleo Recepten. Hierin vind je talloze lekkere en gezonde recepten voor je ontbijt, lunch, diner en dessert.

Dankzij 101 Paleo Recepten blijf je het Paleo-dieet heel makkelijk volhouden. Je blijft gestimuleerd om elke dag weer een lekker en gevarieerd gerecht te bereiden. Aangezien wij een groot voorstander zijn van de Paleo-lifestyle, waren we heel erg benieuwd naar 101 Paleo Recepten. Je leest er meer over in dit artikel.

De verkoper van 101 paleo recepten

Mitchel van Duuren is de persoon achter 101 Paleo Recepten. Hij heeft ook de Paleo Revolutie, Paleo in 15 minuten, Paleo Toetjes, Paleo Kids en Paleo Planner uitgebracht.

Mitchel was jarenlang fitnessleraar, maar toch viel hij niet af en was hij vaak moe. Hij verkeerde dus niet in een topconditie. Hij wist niet goed wat hij tegen zijn klachten moest doen en ging zelf op zoek naar een oplossing. Deze vond hij in Amerika. Hier kwam Mitchel in aanraking met de Paleo-lifestyle. Hij besloot deze nieuwe lifestyle aan te meten en viel in een korte tijd tien kilo af.

 

 

Aangezien Mitchel zich zo goed voelde bij zijn nieuwe lifestyle, besloot hij om zijn ervaringen hiermee met anderen te delen. Hij wilde andere mensen laten weten hoe je écht vet kunt verliezen. Dit deed hij door boeken over de Paleo-lifestyle uit te brengen, zoals het boek 101 Paleo Recepten.

Waarom kopen?

Als andere diëten je altijd hebben teleurgesteld en je kennis hebt gemaakt met de Paleo-lifestyle dan is 101 Paleo Recepten een echte must.

Het Paleo Dieet is een koolhydraatarm dieet waarbij je producten eet die onze voorouders ook aten. Het dieet is heel goed vol te houden en makkelijk te volgen. Toch kan je, zonder een goede planning en de juiste recepten, snel de mist in gaan. Je vervalt dan al snel weer in je oude, ongezonde, eetpatroon. Dit zou natuurlijk heel erg zonde zijn.

Om het Paleo dieet goed te kunnen volgen is een database met de juiste recepten dan ook echt nodig. In 101 Paleo Recepten vind je tal van smakelijke en gezonde recepten die paleo-proof zijn. Het voordeel is dat je met deze recepten eindeloos kunt variëren en zo elke dag weer een lekker Paleo-gerecht op tafel zet.

Wat is het?

101 Paleo Recepten is een digitaal kookpakket dat bestaat uit 4 digitale e-books met 101 Paleo recepten en een aantal interessante bonussen. Het kookpakket bevat:

 • 25 ontbijtrecepten
 • 25 lunchrecepten
 • 25 dinerrecepten
 • 25 dessertrecepten
 • 1 bonusrecept voor een heerlijke chocolade

Naast de vier receptenboekjes bevat het kookpakket de volgende bonussen:

 • 20 recepten voor Paleo dressings en sauzen
 • 30 Paleo smoothie recepten
 • 30 Paleo snacks recepten
 • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje

De recepten in dit kookpakket sluiten helemaal aan op de Paleo-lifestyle. Het is een serie digitale kookboeken die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die het Paleo-dieet volgen. De recepten bevatten ingrediënten die de vetverbranding stimuleren. Het zijn recepten die voldoende voedingsstoffen bevatten en je een verzadigd gevoel geven.

Hoe schaf je het product aan?

Het kookpakket 101 Paleo Recepten kun je aanschaffen via de speciale Paleowebsite. Dit pakket kost €37,-. Na je aankoop kan je het pakket vrijwel direct downloaden.

Mitchel is ervan overtuigd dat de Paleo-lifestyle ook bij jou aanslaat. Om deze reden biedt hij je dan ook een niet-goed-geld-terug-garantie. Als je na het koken en smullen van de Paleo-recepten nog niet lekker in je vel zit, dan betaalt hij je het aankoopbedrag volledig terug.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je de Paleo-lifestyle graag wilt volgen, dan heb je heel veel aan dit kookpakket. Ook al is het volgen van de Paleo-lifestyle heel makkelijk, toch zal je ook wel eens last hebben van een dipje. De recepten bestaan voor een groot deel uit vlees en groente en soms is het best lastig om weer een nieuw en ander gerecht op tafel te zetten. 101 Paleo-recepten biedt je hierbij veel hulp. Door dit kookpakket aan te schaffen krijg je weer veel meer inspiratie om lekker en gezonde Paleo-recepten te bereiden

Door de Paleo-lifestyle te volgen en de recepten uit dit kookpakket te bereiden, ga jij de strijd aan tegen het hongergevoel. Je zult merken dat je spijsvertering veel beter verloopt en dat je vet verbranden. Hierdoor verlies je eindelijk je overtollige gewicht.

Als je de Paleo-lifestyle volgt dan zal je al snel merken dat dit echt resultaat oplevert. Veel voorkomende resultaten zijn:

 • Gewichtsverlies
 • Een zachtere huid
 • Meer energie
 • Soepelere gewrichten
 • Betere sportprestaties
 • Minder spierpijn
 • Een sterker immuunsysteem

Dankzij 101 Paleo recepten kun je altijd de juiste Paleo-recepten bereiden en een goede planning aanhouden. Hierdoor kun je het Paleo-dieet eigenlijk altijd en overal makkelijk volgen.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er ook voor kiezen om het Paleo-dieet op eigen houtje te gaan volgen. Dit wordt echter wel erg lastig. Eigenlijk is het onbegonnen werk. Het Paleo-dieet is namelijk een zeer uitgebalanceerd dieet waar je wat kennis van moet hebben. Om het dieet op de juiste manier te volgen is het in ieder geval nodig dat je weet welke voedingsstoffen wel en niet goed zijn voor je lichaam. Als je dit niet goed weet en het dieet zonder een handleiding volgt, dan loop je het risico dat je al snel de mist ingaat.

101 Paleo Recepten zorgt ervoor dat je het dieet op de juiste manier blijft volgen. Je leert om gezonde, voedzame recepten te bereiden en een goede planning aan te houden. Zo blijf je gestimuleerd om het Paleo-dieet goed en makkelijk vol te houden.

Ons eindoordeel

We hadden al kennis gemaakt met de Paleo Revolutie en waren hier tevreden over. Dit zijn we ook over 101 Paleo Recepten. Dit digitale kookpakket sluit helemaal aan op het Paleo-principe. Het is dan ook een musthave voor iedereen die graag het Paleo-dieet wilt volgen.

Het voordeel van de recepten uit het kookpakket is, dat je hier absoluut geen keukenprins- of prinses voor hoeft te zijn. Ze zijn gemakkelijk en snel klaar te maken. De makers van 101 Paleo Recepten hebben hier bewust voor gekozen. Hierdoor blijf je het Paleo-dieet altijd met plezier volgen.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *