7×7 Afslank Receptenboek Review – Beste Dieet of Bedrog?

door  | Afvallen, Dieten

7x7 afslank receptenboek coverHeb je moeite met het volgen van een dieet en geef je het na een aantal weken weer op? Heb je de moed al opgegeven en geaccepteerd dat je nooit zult afvallen? Dan adviseren wij je om toch nog een laatste poging te wagen.

Als je geïnteresseerd bent om in een maand tijd een slanker lichaam te krijgen en hiervoor geen pillen, medicijnen of chemicaliën wilt gebruiken, zware trainingen of een streng dieet wilt volgen, dan is het een zaak dat je vetverbrandende maaltijden en tussendoortjes eet en drinkt. En dat je de maaltijden zo klaarmaakt dat ze goed smaken en dat ze je vetverbranding stimuleren.

In het 7×7 Afslank Receptenboek staan heerlijke, makkelijke en betaalbare vetverbrandende recepten beschreven die je heel eenvoudig dagelijks kunt klaarmaken. Met deze recepten zal je blijvend kilo’s afvallen, terwijl je ook nog lekker kunt genieten van eten. Lees hier meer over het boekje.

 

 

De verkoper van 7×7 afslank receptenboek

De bedenker van het 7×7 Afslank Receptenboek is Jasper Alblas. Hij heeft zelf jarenlang getobd met lichte gezondheidsproblemen die maar niet overgingen. Op een gegeven moment besloot hij om dan maar zelf op zoek te gaan naar het geheim van een goede gezondheid. Zo kon hij niet alleen zichzelf, maar ook andere mensen een beter leven geven.

Tijdens zijn zoektocht naar een gezonder leven kwam Jasper ook in contact met experts op het gebied van gezondheid en de gezondheidszorg. Daarnaast sprak hij ook mensen met gezondheidsproblemen als obesitas en chronische ziekten.

Aan de hand van de kennis die Jasper had opgedaan van de experts en de verhalen die hij had gehoord van de mensen met gezondheidsproblemen, besloot hij zelf zoek te gaan naar de oorzaak van de grote misverstanden over gezond voedsel. Jasper kwam er toen achter dat wij verkeerd worden voorgelicht door de media en grote organisaties. Hij is toen zelf een missie begonnen om onze samenleving gezonder te maken door voorlichting te geven op zijn website en andere grote websites. Hierop verspreide hij zijn visie op een gezond leven.

De afgelopen jaren heeft Jasper zich vooral gefocust op de groep mensen met overgewicht. Met de simpele methodes en technieken die hij heeft ontwikkeld helpt hij mensen om op een effectieve manier vet te verbranden, zodat ze lekkerder in hun vel zitten en een slanker lichaam krijgen.

Waarom 7×7 afslank receptenboek kopen?

Veel diëten zijn ingewikkeld of moeilijk vol te houden. Hierdoor houden de meeste mensen een dieet vaak maar een aantal weken vol. Het gevolg hiervan is dat het verloren gewicht er snel weer aankomt.

Het 7×7 Afslank Receptenboek heeft veel rekening gehouden met deze valkuilen en heeft dan ook recepten ontwikkeld die gezond, lekker, makkelijk en goedkoop zijn. Door deze recepten te bereiden, kan je je heel makkelijk houden aan een gezonde levensstijl en verbrand je toch al je overtollige lichaamsvet. Zonder dat je hiervoor zware trainingen of een crashdieet moet volgen.

Als je dit boek gebruikt zoals het bedoeld is, dan zal je niet alleen een slank lichaam krijgen, maar je zult dat slanke lichaam ook moeiteloos de rest van je leven behouden. Je hebt hier geen enkel ander product of dieet voor nodig.

Afvallen met het 7×7 Afslank Receptenboek is dus makkelijk vol te houden. Hierdoor zal je geen last hebben van een jojo-effect en blijven de verloren kilo’s er ook echt af.

 

 

Wat is het?

Het 7×7 Afslank Receptenboek is een digitaal en simpel stap-voor-stap receptenboek dat je nu kunt gebruiken om tot wel 2 kilo per week kwijt te raken.

Dit afslank boek bevat 7 recepten voor elke dag van de week. Deze recepten helpen je om elke dag overtollig lichaamsvet te verbranden. Voor elke dag is er een ontbijt, een lunch, een diner, een snack of tussendoortje, een shake of smoothie, een sapje en een saus.

Verder staat er in het boek ook een lijst met benodigdheden, een lang houdbare boodschappenlijst en een dagelijkse boodschappenlijst beschreven. In het bonusgedeelte van het boek staan de verschillende types voedsel- en afslankmethodes en hoe je deze het beste kunt gebruiken en/of bereiden.

Ook al staan er 7 recepten per dag in het boek, dit betekent nog niet dat je ook echt 7 recepten per dag hoeft te eten. De ene dag heb je meer trek dan de andere dag. Eet dus gewoon het aantal gerechten waar jij je goed bij voelt. Jasper raadt je wel aan om de 7 gerechten ook echt als 7 losse gerechten te eten. Als je namelijk wilt afvallen, dan is het beter om meerdere kleine maaltijden per dag te eten in plaats van een paar grote porties per dag. Maak dus kleinere porties en eet vaker.

Hoe schaf je het product aan?

Het boek 7×7 Afslank Receptenboek kun je heel makkelijk aanschaffen via de speciale site over het receptenboek. Voor dit digitale boek betaal je €27,95. Na je betaling kun je het boek direct downloaden en inzien.

Aangezien Jasper al honderden mensen van hun overgewicht heeft afgeholpen, is hij ervan overtuigd dat zijn afvalmethodes helpen. Wanneer je het boek hebt aangeschaft, geeft hij je dus dertig dagen de tijd om het boek helemaal door te lezen en alle recepten uit te proberen. Als je toch geen kilo’s verliest en niet echt afvalt, dan kun je dit aan Jasper laten weten. Hij stort je volledige investering dan weer terug op de je rekening.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Door de stappen uit het boek op te volgen kun je tot wel twee kilo lichaamsvet per week verliezen op een natuurlijke manier. Dit betekent dat je binnen 30 dagen je ideale gewicht kunt bereiken.

De vet verbrandende recepten kun je allemaal heel makkelijk thuis klaarmaken in je eigen keuken. Hiervoor hoef je geen speciale apparaten aan te schaffen of een keukenprins(es) te zijn. De gerechten zijn simpel, goedkoop, gezond en ook nog eens lekker. Je kunt dus lekker eten en valt ook nog eens af.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Als je serieus wilt afvallen, dan kun je er ook voor kiezen om naar een diëtiste te gaan en een soort coachingstraject te volgen. Je zult dan ongetwijfeld gewicht verliezen.  Je verliest echter niet alleen gewicht, maar ook veel geld.

Voor een coachingstraject bij een diëtiste betaal je vaak honderden euro’s, terwijl je met het 7×7 Afslank Receptenboek hetzelfde effect bereikt. Bovendien heb je het boek dan altijd bij de hand en kun je het steeds weer inzien.

Je kunt er ook voor kiezen om niets aan je gewicht te doen en je er aan te blijven ergeren. Je blijft jezelf dan steeds vertellen dat je er ooit wat aan gaat doen, maar de realiteit is dat je alleen maar zwaarder en ongezonder wordt.

De kans op ziektes en andere gezondheidsproblemen neemt dan alleen maar toe. Om het niet zover te laten komen zal je dus actie moeten ondernemen. Dit kan je doen door gezonde, lekkere en makkelijke recepten te bereiden die allemaal beschreven staan in het 7×7 Afslank Receptenboek.

Eindoordeel review 7×7 afslank receptenboek

Wij vinden het 7×7 Afval Receptenboek een zeer handig receptenboek. De recepten staan allemaal duidelijk beschreven. Het grote voordeel is dat de recepten echt makkelijk en snel te bereiden zijn en dat je er dus geen keukenprins(es) voor hoeft te zijn. Dankzij de simpele, lekkere en goedkope recepten uit dit e-book wordt het voor jou dus heel makkelijk om een gezondere levensstijl aan te meten.

 

 

 

6 Comments

 1. Merel at 00:53 -

  Hey Merian,

  Leuk artikel over het 7×7 afslank receptenboek. Ik vind dit 1 van de goede producten over afvallen om aan te bieden. Wat vind jij?

  Groet Merel

  Reply
  • Merian at 22:12 -

   Dat is het zeker. Er zijn namelijk ook een aantal producten te vinden op internet die vrij matig zijn.

   Reply
 2. najat at 09:45 -

  Hey.ik ben en tijdje geleden begonnen met dit dieet en ben 10kg afgevallen waar ik supper gelukkig mee ben.het is ook de inege dieet die bij mij echt werkt maar nu ben ik de motivatie kwijt en ik zou nog graag 5k kwijt willen.
  ik val terug in mijn oude gewoonte hoe kan ik de draad terug oppikken.
  vgrt

  Reply
 3. Thomas at 22:14 -

  Bedankt voor deze review, het heeft me net die stap gegeven om over te gaan tot aankoop… je weet het soms nooit met die internet aanbiedingen.

  Product is top! Bedankt jasper.

  Reply
  • Birgit at 23:45 -

   Beste Thomas,

   Ik ben dan zo onwijs benieuwd of het echt allemaal bruikbare recepten zijn?
   Of komt het er in de praktijk op neer dat je maar 10 recepten daadwerkelijk eens maakt?

   Alvast bedankt voor je reactie.

   Groet Birgit

   Reply
 4. G at 14:57 -

  Ik zie dat er in de gerechten ook zoete aardappel wordt gebruikt. Hier zitten toch ook koolhydraten in? Zelfs meer dan in gewone aardappel heb ik ergens gelezen. Kan ik dit dan wel “zorgeloos” eten zonder het koolhydraatdieet in de weg zitten en er van aan te komen?

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *