Vitadis Slanker Leven Plan Review – Werkzaam of Oplichting?

door  | Afvallen, Dieten

VitadisDiëten is niet makkelijk. Het is erg lastig om je aan een bepaald aantal calorieën per dag te houden en niet lekker te kunnen eten waar je zin in hebt. Vanwege het beperkte aantal calorieën houden de meeste mensen een dieet niet vol. Waarschijnlijk is dit bij jou ook het geval.

Als je toch graag wat kilo’s kwijt wilt, maar het niet ziet zitten om weer een hongerdieet te volgen is er gelukkig een oplossing. Dit is het Vitadis Slanker Leven Plan. Met dit dieet val je gemiddeld 3 tot 6 kilo per week af, zonder dag je hierbij veel moet laten staan.

Wij, van Ervaringenloket, vonden dit wel heel erg veelbelovend klinken en gingen eens op onderzoek uit. In dit artikel lees je over het Vitadis Slanker Leven Plan echt doet wat het belooft.

 

 

 

De verkoper van vitadis slanker leven plan

De organisatie VITADIS Healthcare heeft het product Vitadis uitgebracht. Deze organisatie richt zich op de ontwikkelingen van gezonde en goede aanvullingen, gezondheidsproducten en voedingssupplementen van een hoogwaardige kwaliteit.

De voedingssupplementen die Healthcare heeft ontwikkeld kun je heel eenvoudig afstemmen op je eigen eet- en leefpatroon.

Waarom kopen?

Een goede reden om het Vitadis Slanker Leven Plan aan te schaffen is, omdat dit dieet heel makkelijk vol te houden is. Bij de meeste diëten is dit niet zo, omdat je je aan een bepaald aantal calorieën per dag moet houden. Bij het Vitadis Slanker Leven Plan is dit gelukkig niet het geval. Je eet dagelijks 6 tot 7 maaltijden per dag en kunt ook nog gewoon avondeten, waardoor je geen last hebt van een avonddip. Ook hoef je niet continu calorieën te tellen of je steeds in het zweet te werken in de sportschool.

Met dit dieet kun je gewoon genieten van lekker eten en val je ook nog eens af. Hierdoor is het dieet dus heel gemakkelijk te volgen. Met Vitadis slank je af onder begeleiding van echte experts. De eiwitten gaan het beruchte hongergevoel tegen. Deze eiwitten zorgen er dan ook voor dat je daadwerkelijk een keer succesvol afslankt.

Wat is het?

Vitadis is een medisch verantwoord eiwitrijk dieet. Dit dieet bestaat onder meer uit gerechten die een laag gehalte aan vetten en koolhydraten hebben. Bij dit eiwitrijke dieet wordt de inname van koolhydraten beperkt en de inname van eiwitten gestimuleerd. Hierdoor verbrand je vetten, zonder dat je spiermassa wordt aangetast.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt het Vitadis Slanker Leven Plan aanschaffen via deze site. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende producten. Dit zijn:

 • De probeerbox
 • Vitadis Startpakket Fase 1
 • Vitadis Startpakket Fase 2

De probeerbox

De naam zegt het al; de probeerbox is vooral bedoeld om Vitadis uit te proberen. Je maakt hiermee kennis met Vitadis en kunt daarna besluiten of je het dieet wilt volgen. Met de probeerbox wil Vitadis je de juiste informatie geven, zodat je je levensstijl een gezonde wending kunt geven. Voor de probeerbox betaal je €27,-.

Vitadis Startpakket Fase 1

Het Vitadis Startpakket Fase 1 pakket is het meest populair. Hiermee worden de beste resultaten behaald. Dit pakket is het meest compleet en bevat de grootste hoeveelheid Vitadis producten, de beste coaching en de meeste informatie. Met het startpakket fase 1 bereik je in één tot anderhalve week snel resultaat op een makkelijke manier. Het Vitadis Startpakket Fase 1 kost €87,-.

Vitadis Startpakket Fase 2

Als je weinig overgewicht hebt, maar toch 1 of 2 kilo kwijt wilt dan is het Vitadis Startpakket Fase 2 een goede optie. Dit pakket kan je ook aanschaffen als je Fase 1 hebt doorlopen, maar toch graag nog wat kilo’s kwijt wilt.

Het startpakket fase 2 bestaat uit gezonde tussendoortjes. Je maakt dan zelf je ontbijt, lunch en avondeten. Voor het Vitadis Startpakket Fase 2 betaal je €57,-. Vitadis Healthcare is ervan overtuigd dat het Slanker Leven Plan echt werkt. Om deze reden kan je het product dan ook retourneren als het je toch niet bevalt.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Met het Vitadis Startpakket Fase 1 val je binnen een week tot tien dagen al behoorlijk wat kilo’s af. Dit kan variëren van 3 tot 6 kilo per week. Je valt af zonder een hongergevoel te hebben. Het afslanken gaat snel, omdat de 6 tot 7 eetmomenten voor stabiliteit zorgen. Hierdoor slank je af op een prettige manier. Het Vitadis Startpakket Fase 1 bestaat uit veertig eetmomenten. Dit verschilt van snacks en repen tot volledige maaltijden. Het bevat eetmomenten van een hoge kwaliteit met een lekkere smaak. Het pakket bestaat onder meer uit:

 • Mix bundel ontbijt
 • Mix bundel lunch
 • Mix bundel zoute snacks
 • Mix bundel shakes en desserts
 • Mix bundel repen
 • Crackers

Voor het avondeten krijg je bij het pakket receptengidsen mee geleverd met de lekkerste gezonde recepten. Deze recepten zijn samengesteld door professionals. Verder bevat het startpakket nog een aantal andere producten, zoals:

 • Dieet centimeter meetlint
 • Dé Vitadis L- canitine vettransporteur
 • E-book Slanker leven
 • Shakebeker
 • Recepten app voor Android & Apple
 • E-Coaching, coaching per email
 • Een e-book met 223 lekkere en gezonde afslank recepten
 • Afvallen een nul een, tips en trucs voor gewichtsverlies
 • Een ketostick vetverbranding teststrook
 • Een richtlijnen kaart
 • Een Vitadis klanten account waarmee je progressie kunt bijhouden

Als je het Vitadis Startpaket Fase 1 hebt doorlopen en hierna toch nog wat kilo’s kwijt wil, dan kun je ervoor kiezen om het Startpakket Fase 2 aan te schaffen. Met dit pakket val je binnen een week 1 tot 2 kilo af. Het Vitadis Startpakket Fase 2 bestaat uit eiwitrijke afslankproducten voor 1 week lang. Het gaat hierbij om de drie tussendoortjes per dag. Het ontbijt, lunch en avondeten maak je zelf klaar met de bijgeleverde receptengids.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Als je graag snel wilt afvallen dan kun je ook kiezen voor een hongerdieet, waarbij je slechts 500 calorieën per dag mag nuttigen. Met zo’n crashdieet zul je ongetwijfeld al snel wat kilo’s kwijtraken, maar het is ontzettend slechts voor je lichaam. Daarnaast bereik je hier een jojo-effect mee. Als je met het dieet bent gestopt komen de kilo’s er net zo snel weer aan.

Met het Vitadis Slanker Leven Plan is dit niet zo. Met dit dieet verlies je echt gewicht en krijg je ook nog eens genoeg calorieën per dag binnen. Dit zijn minimaal 1000 calorieën per dag. Ook heb je na het volgen van het dieet geen last van het jojo-effect. Je behoudt je nieuwe gewicht dus.

Verder kun je ook kiezen voor een duurder dieet of een behandeling bij een diëtiste. Dit zal zeker ook helpen, alleen ben je hier veel meer geld aan kwijt. Met het Vitadis Slanker Leven Plan bereik je hetzelfde effect, alleen ben je veel minder geld kwijt. Voor slechts €3,70 per dag heb jij binnen een paar weken een platte buik.

Ons eindoordeel

“Dit is weer een van de zoveelste diëten die je een slanker lichaam belooft”, dachten wij toen het Vitadis Slanker Leven Plan aan ons werd geïntroduceerd. Aangezien er wekelijks nieuwe diëten verschijnen, stonden we erg sceptisch tegenover Vitadis. Intussen hebben we onze mening helemaal bijgesteld. Dit dieet is, in tegenstelling tot andere diëten, heel erg gevarieerd. Dankzij het veelzijdige aanbod van snacks, tussendoortjes en maaltijden houd je dit dieet heel gemakkelijk vol.

Een ander groot pluspunt aan het Vitadis Slanker Leven Plan is dat je ’s avonds een normale maaltijd kunt eten. Je hoeft dus niet speciaal te koken, maar kunt gewoon genieten van een heerlijke maaltijd samen met je gezin.

 

 

One Comment

 1. de prez martine at 18:13 -

  ik zou een startpakket willen bestellen maar het lukt mij niet

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *