Verban Aambeien Stappenplan Review: Waarheid of Oplichting?

door  | Algemeen

aambeienGezien het feit dat je dit artikel leest is de kans groot dat jij al meerdere keren in je leven geteisterd bent geweest door het afschuwelijke probleem dat aambeien heet.

Wanneer je kampt met deze aandoening wil je zo snel mogelijk ervanaf komen. Maar bij wie kun je terecht? Daarnaast is dit niet een onderwerp waar je al te gauw mee te koop gaat lopen.

Deze review beschrijft mijn ervaringen met het ‘Stop Aambeien Stappenplan’ van Jonathan de Ruyter. Is het echt de vervanging voor allerlei zalfjes, medicijnen, medische behandelingen en dure kosten, die het claimt te zijn?

Binnen 48 uur van je aambeien verlost

In twee dagen een kwaal uitbannen, waar je wellicht al jaren mee rondloopt. Dat is een claim die Johan de Ruyter, die zichzelf aanprijst als ‘ervaringseskundige’, durft te maken.

Johan is er zo zeker van dat zijn stappenplan je zult helpen met het stoppen en genezen van je aambeien dat hij je een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie aanbiedt. Zonder “fratsen of moeilijke vragen” kun je je geld terugvorderen. Dat maakt het hele gebeuren toch iets meer vertrouwd, ondanks het feit dat er over Johan de Ruyter verder niets op Google is te vinden.

 

 

7 lange jaren klachten

Johan vertelt openlijk in zijn ebook dat hij al vanaf jonge leeftijd jarenlang met aambeien heeft geleefd, tot op het moment dat hij hier een oplossing voor vond. Sindsdien spant hij zich in om vele andere mensen te helpen om voorgoed te genezen van hun aambeien.

De verkoper vertelt dat het voor hem op 25 jarige leeftijd begon met het moeilijk kunnen inslapen, door de aanhoudende jeuk die de aambeien hem bezorgden, en dat bij ieder toiletbezoek de pijn alsmaar erger leek te worden.

De daaropvolgende zeven jaar heeft Johan naar eigen zeggen van allerlei dingen geprobeerd. Het aanbrengen van tientallen ‘verlichtings’ crèmes, het slikken van peperdure dieetsupplementen of pillen die hem door zijn arts werden voorgeschreven, het gedag zeggen tegen zijn toenmalige ongezonde eetpatroon, het ondergaan van een ‘uiterst vernederende’ medische behandeling, en het aanschaffen van een – geloof het of niet, het bestaat – “Aambeien stoel-kussen” zijn een aantal acties die Johan ondernam om zijn alsmaar erger wordende conditie een halt toe te roepen.

Er is een oplossing voor

Nadat De Ruyter zelfs na het op 31-jarige leeftijd ondergaan van een colonoscopie – een poliklinische behandeling waarbij speciale apparatuur anaal in de darmen wordt gebracht om intern onderzoek te verrichten – niet een blijvende oplossing kreeg op zijn probleem besloot hij om het lot in eigen handen te nemen.

Zes maanden lang heeft Johan diverse boeken, tijdschriften, medische documenten, eigenlijk alles wat ook maar een beetje gerelateerd was aan aambeien, tot zich genomen.

De onderliggende oorzaak van aambeien

Hij meent dat zijn onderzoek bij hem tot inzicht heeft geleid in wat de werkelijke onderliggende oorzaak is van aambeien.

Tevens kwam hij naar eigen zeggen tot de realisering dat al zijn voorgaande behandelingen enkel de symptomen van aambeien bestrijden en een tijdelijke verlichting van de pijn bieden, in plaats van de oorzaak van aambeien bij de wortels aan te pakken.

Het 3-stappen systeem tegen aambeien

Johan heeft een stappenplan geschreven bestaande uit drie stappen, waarmee je al binnen enkele minuten aan de slag kunt gaan.

Dit systeem moet ervoor zorgen dat de pijn snel wordt verlicht en dat de aambeien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Verdere tips en adviezen

Daarnaast geef Johan je nog verschillende tips mee. Zo ontdek je onder andere welk (natuurlijk) ingrediënt in de supermarkt je aambeien binnen drie dagen zal genezen, en een geheime techniek die ervoor zorgt dat de aambeien nooit meer terug zullen komen.

Tevens kom je achter een goedkope methode om opgezwollen aambeien binnen slechts een paar dagen te doen krimpen, en ontdek je de oorzaak van aambeien die 96% van alle slachtoffers gemeen hebben.

Na het stappenplan van Johan te hebben doorlopen weet je tenslotte ook welke twee voedingsmiddelen je per se moet vermijden, om ervoor te zorgen dat je aambeien niet meer terug komen als je ze eenmaal hebt weten uit te bannen. Ook draagt Johan wat feiten en statistische cijfers aan om zijn verhaal kracht bij te zetten.

Eindoordeel review verban aambeien stappenplan

Alhoewel het €47,- kostende pakket van Johan de Ruyter zeer uitvoerig is – het stappenplan bevat eveneens een aantal bonussen met vuistregels en oplossingen – heeft het product van Johan op mij een beetje een ‘scammy’ indruk gelaten.

De vele dikgedrukte letters en de steeds zich herhalende statements zoals je ze in roddelweekbladen terugvindt helpen niet mee. Het lijkt mij sterk dat een dergelijk probleem niet met hulp van doktoren, maar wel via een ebook valt te genezen.

Geleerden anno 2013 gaan ervan uit dat het probleem in veel van de gevallen te maken heeft met de samenstelling van iemands bloed. En als het in je bloed zit, dan is er weinig tot niets aan te doen.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *