De Revolutionaire Seksmethode review: Waardeloos, of ultiem Genot?

door  | Dating, Geluk, Overige

VVV afbeeldingElke vrouw tot een hoogtepunt brengen

Jonathan Johnson en Oscar Oliver, ook wel bekend van het zeer succesvolle bedrijf Vandaag Vrouwen Versieren, zijn de mannen achter dit product.  Beide verkopers claimen dat je middels dit ebook elke vrouw kunt laten klaarkomen en de beste seks kunt bezorgen die ze zich maar kan wensen. Het feit dat 50% van de vrouwen op zoek gaat naar seks buiten de deur wanneer de seks thuis niet goed is, maakt dat veel vrouwen zullen smachten naar jou wanneer je de principes uit dit ebook in je dagelijks leven zult gaan gebruiken.

Respect voor de andere sekse

In de inleiding van het ebook stellen Jonathan en Oscar voorop dat zij respect voor vrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Zij willen erop wijzen dat deze technieken je de mogelijkheid bieden om vrouwen zeer ernstig te kwetsen in hun gevoelens en zij verzoeken de lezer dan ook om geen misbruik te maken van anderen met behulp van deze krachtige technieken.

 

 

Drie delen

Het ebook is in de basis onderverdeeld in drie delen. Het eerste deel, ‘Basisprincipes & Voorspel’, legt de basisprincipes van de seksmethode uit en wat je wel niet allemaal kunt doen tijdens het voorspel om je partner nog meer te laten genieten. Het tweede deel, ‘Mentale Stimulatie’, legt de lezer uit hoe deze zijn partner meer op mentaal vlak kan stimuleren tijdens de seks. Het slotdeel, ‘Penetratie’, biedt een breed palet aan methodes en standjes waarmee je je partner nog beter kunt bevredigen.

Basisprincipes & Voorspel

In dit deel van het ebook gaan Johnson en Oliver allereerst in op de mythes die er bestaan over vrouwen en hun kijk op seks. Zij geven aan wat er waar is en wat niet, en nemen daarmee voor de lezende man verschillende belemmeringen weg die het hem moeilijk of zelfs onmogelijk maken vrouwen echt te behagen in de slaapkamer.

Dit deel bevat daarnaast ook een uitgebreide beschrijving van de vrouwelijke anatomie. Dit heeft als functie om de lezer te laten begrijpen waarom het hanteren van bepaalde technieken erin resulteert dat vrouwen tijdens de seks meer opgewonden raken dan normaal.

Ook doe je na het lezen van dit deel tal van tips en methoden op om onder andere beter te zoenen, vrouwen nog meer op te winden en anticipatie in de vrijpartij toe te passen.

Mentale Stimulatie

Tijdens het lezen van het tweede deel wordt je onder meer de belangrijke rol die dominantie inneemt in het mentaal stimuleren van je partner duidelijk en leer je waarom dominantie aantrekkelijk wordt gevonden door vrouwen. Ook geven Jonathan en Oscar je een handjevol handige tips voor afwisseling tijdens de vrijpartij en leren ze je onder andere hoe je meer emotie in de seks kunt brengen.

Penetratie

In het deel dat volgt gaan de auteurs bijvoorbeeld in op het begrip ‘multi-tasking’. Hierbij leggen ze je uit hoe je ook op een creatieve manier gebruik kunt maken van je hand of mond tijdens standjes als bijvoorbeeld de doggy stijl of de missionaris. Verder worden in dit deel verschillende standjes aan de hand van duidelijke foto’s en uitvoerige beschrijvingen uitgelegd en leer je hoe je verschillende soorten standjes met elkaar kunt combineren om nog meer variatie in te brengen.

Bonus

Naast het ebook ontvang je bonussen die een handige toevoeging vormen en het geheel tot een zeer uitgebreid totaalpakket maken. Naast ‘De Revolutionaire Seksmethode’ ontvang je namelijk ook het ebook ‘Sensuele Massage Geheimen’, waarin niet alleen massage technieken worden besproken maar ook het massage posities en het gebruik van oliёn, het ebook ‘Ejaculatie Meester’, met methoden om je ejaculatie onder controle te houden, en ‘De geheimen van het versieren’, een ebook met de nodige basiskennis omtrent het aanspreken en aantrekken van het andere geslacht.

Eindoordeel

Alhoewel het ebook maar 70 pagina’s telt, weten Jonathan en Oscar je op dit vlak middels hun veelzijdige benadering veel duidelijk te maken waardoor je ongetwijfeld in een rap tempo elke vrouw naar je zult doen verlangen. Het ebook biedt een totaaloverzicht en, ook al zullen het een en ander je al bekend zijn, zorgt het voor een goed geheugensteuntje bij verschillende situaties die zich in de slaapkamer kunnen voordoen. Het totaalpakket bedraagt €27,-, wat erg scherp is voor zo’n uitgebreid pakket.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *