iiTelevisie Ervaringen – Werkt het nog? Review Onthult

door  | Hobby, Overige

iitelevisieBen jij ook altijd helemaal op de hoogte wanneer het om de laatste televisieseries gaat? Of ben je zo verzot op nieuwe weetjes dat je maar geen genoeg krijgt van het volgen van documentaires op de buis? Wellicht ga je wel helemaal op in films en kun je meerdere malen per dag maar niet wachten op het moment dat je weer aan je grootste hobby gehoor kunt geven. Hoe je ook wilt, zonder je televisie toestel ben je nergens. Maar is dat eigenlijk wel zo?

De organisatie iiTelevisie.nl heeft een service opgezet waarmee je toegang krijgt tot meer dan tweeduizend televisiezenders van over de hele wereld. En dat zonder je televisie toestel daarvoor nodig te hebben! Het enige dat je voor iiTelevisie nodig hebt is een computer en een internetverbinding; je kijkt met deze service namelijk internet via je PC!

Niet meer gebonden aan beperkt aanbod

Met iiTelevisie is het mogelijk om uit 2150 zenders te kiezen uit meer dan 120 verschillende landen, waaronder Nederland, Turkije, Frankrijk, Engeland, Marokko, de Verenigde Staten en nog veel meer. Na een eenvoudige installatie van de software heeft u slechts in enkele seconden toegang tot duizenden zenders. Het grote voordeel van iiTelevisie, naast het niet hebben van maandelijkse kosten, is dat je je hiermee niet hoeft te beperken tot slechts een aantal zenders en je dag en nacht onbeperkt televisie kunt kijken.

 

 

De service biedt toegang tot films van verschillende soorten, zoals actie, komedie, drama, familie, om maar een aantal te noemen. Nieuwsprogramma’s van over de hele wereld zijn voor jou te beschikbaar met één muisklik: niet alleen de Nederlandse programma’s als NOS, Hart van Nederland, en RTL Z, maar ook bijvoorbeeld FOX news en Al Jazeera. Is het Financiële dagblad elke dag bij jou in de brievenbus te vinden? Dan biedt iiTelevisie je een gemakkelijke manier om nog meer up-to-date te blijven over de laatste financiële perikelen; je krijgt namelijk toegang tot zenders als Bloomberg TV Live en Beurs TV. Ook voor de kids is er een groot aanbod aan programma’s, met tekenfilms, spelletjes, maar ook educatieve shows. Wanneer je helemaal gek bent van muziek en/of van sport kom je met iiTelevisie genoeg aan je trekken. Muziekzenders van diverse stijlen (80’s & 90’s, rock, hip hop, klassiek, etc.) staan tot jouw beschikking. Naast voetbalwedstrijden kun je met deze service ook onder meer tennis-, hockey-, en racewedstrijden volgen.

Streamen die handel

Het pakket van iiTelevisie doet denken aan het ‘Digitaal TV Pakket’ waar ik eerder een review over heb geschreven. Het heeft eigenlijk dezelfde insteek, namelijk het verzamelen en het met één klik beschikbaar stellen van streams van video’s en televisieprogramma’s die elders op het internet ook zijn te vinden. Daarmee is er dus geen sprake van ‘live’ televisie; de uitzendingen die iiTelevisie beschikbaar stelt zijn al in een eerder stadium door de werkelijke aanbieders op internet geplaatst. iiTelevisie is niet verbonden, noch heeft het de pretentie verbonden te zijn, met de respectieve eigenaren van de video’s en handelsmerken. De service biedt je eigenlijk niet meer dan een gemakkelijke toegang tot streams en videobronnen. Daarbij moet gezegd worden dat deze service je veel zoekwerk bespaart, wat voor sommigen al genoeg reden kan zijn voor de aanschaf ervan.

Weg met die maandelijkse kosten!

Het grote nadeel aan vele televisie aanbieders (satteliet of kabel) is dat je vastzit aan vaste maandelijke kosten. Wanneer het zenderaanbod of de beeld/geluid kwaliteit achteraf tegen blijkt te vallen, betaal je hoe dan ook nog een aantal maanden voor een dienst waar je toch niet zo heel tevreden over bent. iiTelevisie daarentegen werkt niet met maandelijkse abbonementen of terugkerende betalingen. Zo kom je dus niet na aankoop nog eens voor verassingen te staan!

Na een eenmalige betaling kun je onbeperkt gebruik maken van de service van iiTelevisie, die om de zoveel tijd updates meemaakt (nieuwe films, programma’s, etc.).

Zes bonuspakketten

Naast de 2150 zenders ontvang je bij de aanschaf van het pakket nog eens een zestal bonussen. Allereerst de iiTelevisie Dagelijkse Update Licentie, en de vijf pakketten ‘Sport Premium’, ‘Kids TV’, ‘Series Premium’, ‘Films Premium’ en tenslotte ‘Adult Premium’. Laatsgenoemde heeft een handig kinderslot, zodat kinderen hier geen toegang tot hebben.

Eindoordeel ervaringen iitelevisie

Al met al een handig concept, en een goed product als je je ervan bewust bent dat de zenders niet ‘live’ zijn en/of onder het eigendom van iiTelevisie vallen. Want in dat geval zul je bedrogen uitkomen. Aan een ieder die zich veel zoekwerk op het internet wilt besparen en met groot gemak internationale programma’s wilt volgen, valt deze service ten zeerste aan te raden. Het pakket kost €49,95.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *