Gouden Paaseieren Instant Cash Ticket Review: Binnen 3 Stappen Geld Binnenhalen

door  | Business, Marketing

gouden paaseiDe ontelbare internetmarketing producten die op het internet te vinden zijn indiceren dat veel mensen op zoek zijn naar meer financiële vrijheid en hun geld willen verdienen op andere manieren dan via de gewoonlijke nine-to-five kantoorjob. Werken via internet biedt voor deze, overigens steeds groter wordende, groep mensen een ideaal alternatief.

Het beeld dat bij het topic ‘internet marketing’ enigszins heerst is dat je veel kennis nodig hebt om succesvol te worden in dit gebied. Vele internetmarketeers propageren echter dat dit helemaal niet het geval is. Daarnaast zijn de verschillende soorten internet marketing cursussen (die in grote getale op het web te vinden zijn) naar mijn idee op te delen in twee soorten.

De ene soort internetmethodiek focust zich voornamelijk op het maken van een (behoorlijke) tijdsinvestering  om daarna de vruchten te kunnen plukken van je inspanningen, de andere is erop gericht om in een korte tijd en middels eenvoudige stappen via bepaalde ‘trucs’ online geld in het laatje te brengen. ‘Gouden Paaseieren Instant Cash Ticket’, waar deze review over zal gaan, behoort tot de laatste categorie, iets wat je misschien gezien de productnaam niet al te veel zal verbazen.

“Geld verdienen is Hard werken!”

Van jongs af aan krijg je bovenstaande kreet om de oren geslingerd. Om geld te verdienen dien je daarvoor hard te werken, zo luidt de populaire opinie. De man achter ‘Gouden Paaseieren Cash Ticket’ (af te korten als G.P.T.), een internetmarketeer onder de naam RJA, zegt dat dit niet altijd zo het geval hoeft te zijn. Volgens hem bestaan er ‘trucs’, slimme methodes waar de gemiddelde persoon in zijn gehele leven nooit en te nimmer achter zal komen, die jouw leven financieel gezien een stuk makkelijker kunnen maken!

 

 

 

Na lange tijd sceptisch te zijn over internetmarketing en het geld verdienen via internet (“dat is veel te moeilijk voor mij!” etc.) begon RJA bij mensen die met het internet geld verdienden de formule te ontdekken die maakten dat zij zoveel meer succes hadden dan de rest. Zijn bevindingen heeft hij samengebracht in de G.P.T.

De inhoud van het Gouden Paasei

Voordat Pasen alweer voorbij is, een beschrijving van wat deze ‘truc’ nu daadwerkelijk inhoudt. Het ‘Gouden Paaseieren Instant Cash Ticket’ is een cursus waarbij je leert hoe je twee winstgevende website kunt opzetten, ieder bestaande uit slechts één pagina. Om het nog mooier te maken: beide pagina’s bevatten ieder net zoveel tekst als een snel geschreven boodschappenlijstje. De tijdsberekening hiervoor is zo gemaakt: met een uurtje werk heb je de twee websites wel opgezet. Hoe kan het dan dat je met zo weinig werk zo veel geld weet binnen te slepen?

In deze cursus legt RJA je dit allemaal in heldere taal uit. Zijn precieze methode volgt drie stappen die voor iedereen zijn uit te voeren. Volgens RJA kun je binnen 48 uur met het volgen van deze drie stappen al €100,- binnenhalen. Dat is natuurlijk lekker verdiend.

Het Drie Stappen Systeem

Zoals eerder beschreven draait het G.P.T. systeem om de aanmaak van twee websites die allebei geld zullen genereren. Dat is de eerste stap die je moet zetten. RJA legt je uit wat er in de pagina’s moet komen te staan en wat deze twee pagina’s nu zo ontzettend winstgevend maakt (tevens het geheim van het systeem, oftwel het Gouden Paasei). Helaas kan ik in deze review geen tipje van de sluier oplichten, gezien ik daarmee vrijwel meteen een deel van het geheim onthul. RJA laat je in de cursus in ieder geval exact zien hoe het moet, zodat je zonder problemen binnen no-time al je eerste winst kunt maken.

De tweede stap is gericht op het aantrekken van grote hoeveelheden bezoekers. Immers in het geval van geen bezoekers op de website, is er ook geen sprake van betalende klanten.  RJA toont je hoe je in een aantal stappen massa’s bezoekers naar de twee eerder gemaakte websites stuurt,  en ze bereidwillig maakt om aan jouw dienst of product geld te spenderen. Dit kun je overigens allemaal doen zonder daarbij overige kosten te maken.

De laatste en derde stap behoeft eigenlijk geen uitleg: achterover zitten en bekijken hoe jouw bankrekening groeit. Na de handelingen uit de eerste twee stappen volgens de instructies te hebben uitgevoerd, is het zaak om ook je bankrekening in de gaten te houden en te analyseren of en in welke mate de websites je geld opleveren.

Eindoordeel review gouden paaseieren instant cash ticket

Het product van RJA is erg simpel, maar effectief. Je hebt geen online marketing kennis nodig om ermee overweg te kunnen, de methode is toegankelijk voor zelfs de grootste leek. Het product kost €17,-. De klant krijgt de mogelijkheid om het product 30 dagen risicoloos te testen, waardoor de kans op een scam in dit geval vrijwel valt uit te sluiten.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *