Meester in SEO Trainingsprogramma – Kritische Review

door  | Business, Marketing

Meester in SEO TrainingsprogrammaWil je hoger in Google komen met je website of webshop, maar weet je niet hoe? Dan leer je hier meer over met het Meester in SEO Trainingsprogramma.

Dit programma is ontwikkeld door de internet marketing expert Tonny Loorbach. Wij hebben al meer reviews geschreven over de cursussen die hij heeft ontwikkeld en waren ook erg nieuwsgierig naar dit product.

Je leest meer over onze ervaring op deze pagina.

De verkoper

De bedenker van het Meester in SEO Trainingsprogramma is Tonny Loorbach. Hij is de oprichter en de eigenaar van de bekende Internet Marketing Universiteit.

Tonny houdt zich al sinds 2007 bezig met internet marketing en heeft alle kennis hierover zelf opgedaan.

Rond 2008 is hij begonnen met het bedenken van de ideale SEO-strategie. Alle kennis en ervaring die hij heeft opgedaan op het gebied van SEO, heeft Tonny samengebundeld in de e-cursus Meester in SEO Trainingsprogramma.

 

 

Waarom kopen?

Heb je een website of webshop, maar nog te weinig bezoekers? Dan kan het zijn dat je site onvindbaar is voor je doelgroep. Deze scoort dan slecht in Google en hierdoor krijg je nauwelijks bezoekers.

Om meer bezoekers en potentiële klanten aan te trekken is het dus een zaak dat je site hoger in Google komt te staan. Het is echter lastig om dit helemaal zelf voor elkaar te krijgen.

Om hoger in Google te komen dien je de juiste SEO-strategie toe te passen. Je website moet dus geoptimaliseerd zijn. Tijdens het Meester in SEO Trainingsprogramma, leer je op welke wijze je jouw site volledig optimaliseert en inricht voor Google.

Hierdoor krijg je al snel meer traffic en meer omzet.

Wat is het?

Het Meester in SEO Trainingsprogramma is een online SEO-cursus, waarin je stap voor stap leert om je website te optimaliseren.

Het is 1 grote SEO cursus, waarbij alle ins en outs over SEO, Google en internet marketing worden behandeld. Zo leer je onder meer:

  • Hoe Google in elkaar zit en hoe deze zoekmachine websites beoordeeld
  • Op welke wijze je jouw site optimaal inricht voor Google
  • Welke domeinnaam je het beste kunt kiezen
  • Hoe je moet werken met satellietwebsites
  • Hoe je de content op jouw site volledig kunt optimaliseren
  • Hoe je trends kunt spotten in Google
  • Hoe het SEO-principe werkt

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de zaken die je leert tijdens de cursus. Het is namelijk een zeer uitgebreide cursus, dat het te veel punten zijn om hier op te noemen.

De cursus is opgebouwd uit twintig modules. In elke module wordt met een bijbehorende video meer uitgelegd over de strategie. Een video duurt gemiddeld tussen de drie en vijftien minuten.

Hoe schaf je het product aan?

Het trainingsprogramma kun je aanschaffen via de site van Tonny. Hier legt hij je ook uit wat de cursus inhoudt en wat je er leert.

Het Meester in SEO Trainingsprogramma kost 997 euro. Je kunt dit bedrag in een keer betalen, maar ook in drie maandelijkse termijnen van 350 euro.

Nadat je de cursus hebt aangeschaft, krijg je hier direct toegang toe. Je kunt dan de online video’s bekijken en het trainingsprogramma volgen.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je het Meester in SEO Trainingsprogramma volgt dan doe je kennis en ervaring op waar je jarenlang wat aan hebt.

Door de cursus te volgen, wordt je een echte specialist op SEO-gebied. Je kunt je kennis dat toepassen op je online business. Hierdoor krijg je al snel meer bezoekers krijgen en zal je omzet groeien.

Als je het trainingsprogramma aanschaft, dan krijg je ook nog een aantal bonussen van Tonny. Dit zijn:

  • De bonusmodule SEO-consultant worden
  • MP3 bestanden: dit zijn mp3 bestanden van de online video’s.
  • Ipad bestanden: alle video’s van de cursus kun je downloaden en op je iPad bekijken.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Het is ook mogelijk om online zelf op zoek te gaan naar een manier om hoger in Google te komen. Dit zal heel lastig worden. Op het internet kom je tal van adviezen tegen, zodat je door de bomen het bos niet meer kan zien.

Het is natuurlijk ook een optie om een SEO-cursus te volgen in je omgeving. Hier zal je ongetwijfeld ook veel van opsteken. Het nadeel is alleen dat je zo’n cursus niet in je eigen tijd kunt volgen en vaak onbetaalbaar is.

Daarnaast is Meester in SEO ontwikkeld door een echte ervaringsdeskundige en expert. Tonny Loorbach is een echte expert op het gebied van internet marketing en heeft al tal van cursussen ontwikkeld, trainingen en lessen gegeven. Wanneer je een cursus bij hem volgt, dan weet je dat je echt waardevolle kennis op doet.

Eindoordeel meester in seo trainingsprogramma

Net als over alle andere producten van Tonny, zijn wij ook hier zeer tevreden over. We vinden het een uitstekende cursus, waar je echt veel aan hebt.

Met het Meester in SEO Trainingsprogramma doe je echt bruikbare kennis op voor je online business. Door de strategie van Tonny toe te passen scoor je al snel veel hoger in Google. Je investering haal je er dan ook snel weer uit.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *