Marktplaats Geheimen Online Videocursus Review: Ben jij van alle Internetmarkten thuis?

door  | Business

marktplaatsgeheimenVoor degenen die de laatste paar jaren niet onder een steen hebben geleefd, is het duidelijk dat internetmarketing dé manier is om een passief inkomen te genereren. Vele mensen hebben reeds geprobeerd om via deze weg geld te verdienen, weinigen is het daadwerkelijk gelukt om dankzij het internet hun huidige baan voor eens en voor altijd op te kunnen zeggen.

De weg naar een ´internet inkomen´ vereist kunde, daadkracht en persistentie. Wanneer men echter genoeg tijd en moeite heeft geïnvesteerd in een website of internetproduct, zal dat monetair gezien meer dan de moeite waard zijn geweest wanneer blijkt dat hij of zij hiermee elke maand een vast bedrag binnenkrijgt. Verdienen via internet bouwt zich namelijk over het algemeen steeds meer op. Wanneer je product/website aanslaat, en via marketing (search engine optimalisation e.a.) meer mensen binnen je doelgroep bereikt zul je ook meer inkomsten genereren.

Meet CJ

Een internetmarketing gerelateerd product waar ik eerder een review over heb geschreven is het ‘Internet Geheimen systeem’ van een marketeer die zichzelf JP noemt. Met dit systeem leer je onder andere hoe je ‘mini-sites’ kunt maken om hiermee bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, en hoe je achtereenvolgens daarmee per site €2,50 per dag kunt verdienen.

In deze review wordt het product ‘Marktplaats Geheimen’ onder de loep genomen. De maker hiervan noemt zichzelf CJ, en is eigenaar van een internetbedrijf. Blijkbaar is er iets aan de internetmarketing wereld dat personen aantrekt die door het leven gaan met twee initialen. De marketingpagina van zijn product is gelukkig iets minder dik Amerikaans aangezet (palmboomstranden, dure auto’s, etc.), maar kent wel een soortgelijke opzet.

 

 

Geen gedoe

De videocursus ‘Marktplaats Geheimen Online’ leert je niets meer en niets minder dan eenvoudigweg het strategisch inkopen van producten om deze vervolgens via ’s Nederlands bekendste veilingsite weer door te verkopen. Niet ellenlang bezig zijn met het maken van websites en reclamebanners, het openen van mailtjes, het klikken van links, of het uitvogelen van de betekenissen achter de verschillende internetmarketing termen.

Internationaal bekende technieken

CJ heeft een systeem in elkaar gezet, waarbij hij heeft gekeken naar technieken die in het verleden door duizenden mensen over de hele wereld (o.a. Amerika, Duitsland, en Engeland) zijn gebruikt en hun waarde hebben bewezen.

Vijf video modules

‘Waarom per se Marktplaats en geen eBay of een andere veilingsite?’ zul je je misschien afvragen. Nou, tijdens de introductievideo van zijn ‘Marktplaats Geheimen’-pakket gaat CJ in op deze vraag. In gewone mensen taal legt hij je uit wat de kracht is van Marktplaats en waarom je juist Marktplaats moet inzetten om je producten te verkopen.

Wat volgt zijn vijf video modules. Module 1 legt de fundering van de online videocursus. Hier leer je namelijk de stappen die je moet ondernemen om je ‘marktplaats onderneming’, om het zo maar even te noemen, van de grond te krijgen.

Module 2 gaat in op de voorbereidingen die je moet doen om van start te gaan met het handelen op Marktplaats. Het fijne van deze opzet vind ik dat CJ eerst begint met de ‘noodzakelijke’ basics in plaats van dat je meteen wordt overspoeld met allerlei ‘snelle’ trucjes. Geld verdienen via internet blijft een tijdsinvestering waarbij veel doorzettingsvermogen bij komt kijken, en zal dat ook altijd blijven. Door eerst erachter te komen hoe je veilig een snelle start maakt, kun je onverwachte verrassingen in de toekomst voor zijn.

In module 3 leer je vervolgens hoe je de juiste producten moet uitzoeken om op marktplaats te koop te zetten. Bij deze module krijg je als bonus een lijst met uitstekende productleveranciers die je kunt benaderen voor je onderneming. Zo kun je dus meteen flink aan de slag! Module 4 gaat in op de marketing kant: hoe ziet de perfecte advertentie eruit en waarom? De module-reeks wordt afgesloten met module 5, waarin je komt te weten hoe je bestellingen op correcte wijze verwerkt.

Eindoordeel review marktplaats geheimen

Naar mijn mening heeft CJ met zijn ‘Marktplaats Geheimen Online Videocursus’ een prima cursus gecreëerd waar de beginner goed mee uit de voeten kan. De meer gevorderde internetmarketeer kan de geleverde informatie wellicht wat aan de magere kant vinden.

De cursus maakt waar wat het claimt mogelijk te maken: je krijgt stap voor stap te zien hoe je op de beste manier producten verkoopt via Marktplaats. De prijs van het gehele pakket is €79,95; een investering die je naar mijn mening in korte tijd dubbel en dwars terugverdiend zult hebben!

 

 

 

Comments are closed.