Vertaalwerk.net Review – Mijn Ongezouten Mening

door  | Business

vertaalwerk.netWe zitten in een crisis en veel mensen willen tegenwoordig online wat bijverdienen. Als je meerdere talen spreekt en schrijft, dan is online vertaalwerk een optie.

Wij kwamen de site vertaalwerk.net tegen. Er zijn hier meerdere versies van en wij wilden wel eens weten wat deze site te bieden heeft.
De verkopers van vertaalwerk.net

Er is haast geen informatie te vinden over wie er achter vertaalwerk.net zitten. We weten dus niet of het één of meerdere personen zijn. Op de pagina ‘contact’ kwamen we alleen een e-mailadres tegen. We hebben hier een mail naar gestuurd, maar kregen geen antwoord terug.

Het lijkt er dus sterk op dat de personen achter dit product helemaal niet gevonden willen worden. Dit komt niet erg betrouwbaar en professioneel over. Je komt de namen van de verkopers werkelijk nergens op de site tegen. Ook op de salespagina zie je geen namen staan.

Waarom aanmelden op vertaalwerk.net?

Volgens de verkopers kan je veel geld verdienen met het vertalen van simpele documenten. De opbrengsten kunnen variëren van 100 euro tot zelfs 500 euro per dag. Na je aanmelding zijn er honderden bedrijven op zoek naar jou. Met vertaalwerkzaamheden kun je dus duizenden euro’s per maand verdienen. Dit klinkt haast te mooi om waar te zijn en dat is het waarschijnlijk ook.

Wat kost vertaalwerk.net?

De site is een business in a box. Je kunt hier een pakket aanschaffen met informatie en tips over vertaalwerk. Dit pakket kost 37 euro, inclusief twee bonussen. Het is dus geen hoge prijs. Het volledige product wordt maar tijdelijk aangeboden voor deze lage prijs. Normaal kost het 191 euro. De twee bonussen die je bij het product krijgt, bestaan uit twee e-books.

Hoe kan je vertaalwerk.net kopen?

Het pakket kan je online via de site aanschaffen. Vertaalwerk.net biedt je verschillende betaalmogelijkheden. Zo kan je hier betalen via iDeal, Paypal of met je creditcard. Je kunt hier dus veilig betalen. Nadat je het pakket hebt aangeschaft heb je binnen 30 seconden toegang tot de gehele site.

Wat gebeurt er als ik vertaalwerk.net heb gekocht?

Als je het complete pakket van Vertaalwerk.net hebt gekocht, dan kan je vandaag nog beginnen met het creëren van een stabiel en hoger inkomen. Dit doe je door simpele documenten, e-mails en kinderboeken te vertalen. Ook kan je ondertitels leveren voor je favoriete films. De vertaalklussen moet je echter zelf gaan zoeken.

In tegenstelling van wat vertaalwerk.net je doet geloven, hebben ze namelijk geen vertaalwerk voor je. Je kunt hier enkel het pakket aanschaffen dat uit drie e-books bestaat. Hierin staan tips over hoe je naar werk op zoek kunt gaan. Zo staan er links van website in als freelance.nl, marktplaats, facebook enz. Je krijgt hier dus enkel tips over geld verdienen met vertaalwerk. Het gehele pakket bestaat uit PDF documenten.

Wat gebeurt er als ik het niet koop?

Op de website kun je drie klantervaringen lezen. Deze zijn natuurlijk allemaal erg positief. Volgens deze klanten hebben ze volop vertaalwerk en kunnen ze er flink mee bijverdienen. Je loopt dus een hoop inkomsten mis als je je niet inschrijft. We wilden meer weten en besloten verder te zoeken naar wat reviews.

Deze waren niet zo positief als de reviews op de site van vertaalwerk.net. De meeste klanten geven aan dat ze zich bedrogen voelen. Ze dachten dat de site hen werk aanbood. Een positief puntje is dat je snel je geld terug krijgt als je toch van de koop afziet. De tips die in het pakket staan zijn ook niet echt uniek, maar voor de hand liggend.

Beoordeel vertaalwerk.net gewoon zelf!

Op vertaalwerk.net kan je dus een cursus aanschaffen met tips over het vinden van werk. Deze tips zijn vooral handig voor mensen die vertaalwerk zoeken en niet weten op welke sites ze zichzelf kunnen promoten.

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *