Second Love. Vind Een Spannende Flirt Of Date Via Second Love

door  | Dating Websites

376824Ben je gelukkig in je relatie, maar ben je toe aan wat spanning? Wil je geen relatieproblemen, maar heb je last van sleur? Dan heb je misschien wel de neiging om sneller vreemd te gaan. Iets dat je relatie natuurlijk om zeep zou helpen.

Wat je dan kunt doen is op zoek gaan naar gelijkgestemden waarmee je onschuldig kunt flirten of misschien een stapje verder kunt gaan. Maar waar vind je deze gelijkgestemden online?

De laatste weken heb ik al een paar keer een reclame voorbij zien en horen komen van Second Love. Een site waar je mensen vindt die ook even uit de sleur van hun huidige relatie willen.

Ook al houd ik niet van vreemdgaan, toch was ik wel nieuwsgierig naar Second Love. Op een dag besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en voor een paar weken lid te worden van deze datingsite. Lees hieronder meer over mijn ervaringen.

De organisatie

De datingsite Second Love is in 2008 opgericht door ene Charlie. Het is niet duidelijk of dit een man of een vrouw is. Charlie heeft zelf ooit baat gehad bij een kortstondige affaire. Hij of zij is nog steeds gelukkig getrouwd en is niet van plan zijn of haar huwelijk op te geven. Dankzij het vreemdgaan is zijn of haar huwelijk nu beter dan voorheen.

 

 

Sinds deze ervaring heeft Charlie van alles gelezen over vreemdgaat en bij vrienden navraag gedaan. Hij of zij was benieuwd of anderen soms ook verlangden naar een ander en het lastig vonden om monogaam te blijven.

Charlie kwam erachter dat ruim 40 procent van de vrouwen en 60 procent van de mannen wel eens vreemdgaat. Veel mensen hebben hier dus behoefte aan. Vaak is dit maar voor een korte periode. Alleen pakken de meeste mensen het helemaal verkeerd aan volgens Charlie. Ze gaan vreemd met collega’s of vrienden. Hierdoor strandt 35 procent van de huwelijken. Iets dat veel mensen toch niet willen, ook al hebben ze even behoefte aan een ander. Om in deze behoefte te voorzien, heeft Charlie de datingsite Second Love opgericht.

Waarom lid worden van Second Love?

Is je relatie een sleur geworden en denk je ook wel eens aan vreemdgaan? Dan is Second Love een goede datingsite voor jou. Hier vind je namelijk heel veel gelijkgestemden.

Ook al ben je gelukkig in je relatie, toch vind je het af en toe erg saai om monogaam te blijven. Verder wil je absoluut geen problemen in je relatie, maar door de sleur wordt het wel lastiger.

Second Love brengt je in contact met anderen die ook een relatie hebben. De site biedt je de kans om in het geheim te flirten, te daten of vreemd te gaan.

Wat is Second Love?

Second Love is een datingsite met een zeer bijzonder concept. Het is een datingsite voor mannen en vrouwen die wat avontuur zoeken, willen flirten, vreemdgaan of in zijn voor een spannende affaire. Op deze site vind je mensen die, net als jij, uit de sleur van hun relatie willen ontsnappen. Je vindt hier spanning met iemand anders dan je eigen partner. Je kunt hier de sleur doorbreken en de opwinding en spanning zoeken met een ander, zonder dat dit je relatie in gevaar brengt.

Hoe word je lid van Second Love?

Je kunt gratis lid worden van Second Love. Als gratis member kun je profielen van andere leden bekijken (zonder foto’s), maar je kunt niet met een lid mailen of chatten. Zo wordt de privacy van de betalende leden gewaarborgd.

Wil je meer? Dan is het dus echt de bedoeling dat je een betaald lidmaatschap neemt. Met een Premium membership kun je gebruik maken van alle diensten van de site. Voor een Premium lidmaatschap voor twee maanden betaal je €69,95.

Wat gebeurt er als je lid wordt van Second Love?

Als je een Premium membership afsluit dan kun je berichten sturen en lezen, een of meerdere foto’s plaatsen, foto’s bekijken van andere leden en met ze chatten. Door betaald lid te worden van Second Love kun je dus gericht op zoek gaan naar een ‘tweede liefje’.

Wanneer je Premium member bent, ontmoet je mannen of vrouwen die ook nog gebonden zijn aan een partner, maar toe zijn aan wat spanning. Je kunt dan gaan daten met een van de leden. Hierbij kan je denken aan een onschuldige online flirt, maar ook een echte date.

Door je profiel zo goed mogelijk in te vullen, maak je het meeste kans om iemand te vinden. Geef ook aan naar wie je op zoek bent. Je kunt dan makkelijker op zoek gaan naar een tweede liefde en je wordt beter gevonden door anderen. Bij een volledig ingevuld zoekprofiel heb je de grootste kans om een juiste partner te vinden.

Op Second Love ontmoet je alleen serieuze mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar een flirt of tweede liefde. De profielen worden individueel beoordeeld door het team. Je hebt hier dus de zekerheid dat je geen fakeprofielen tegenkomt.

Wat gebeurt er als je geen lid wordt van Second Love?

Als je last hebt van sleur in je relatie en voor even toe bent aan iets anders. Iets voor jezelf alleen dan kun je natuurlijk ook besluiten om lid te worden van een andere datingsite. Echter er zijn maar weinig datingsites die zich op gelijkgestemden richten. De meeste datingsites richten zich op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, serieuze relatie. En dat is iets dat jij natuurlijk niet wilt, want je bent al gelukkig in je huidige relatie.

Het enige dat jij waarschijnlijk wilt is wat meer spanning. Je wilt even ontsnappen uit de dagelijkse sleur en je relatie weer wat meer leven inblazen. Dit lukt je met Second Love. Het is bewezen dat vreemdgaan of flirten je relatie kan verbeteren. Dankzij een flirt of een tweede liefje is je leven weer spannend. Iets dat ook een goede invloed heeft op je relatie. Je bent veel vrolijker, voelt je weer gewild en hebt een beter contact met je partner. Het kan zelfs zo zijn dat je weer helemaal verliefd wordt op hem of haar.

Op Second Love kun je veilig chatten en flirten met anderen, zonder dat iemand hier achter hoeft te komen. Iets dat bij een normale datingsite vaak niet het geval is.

Onze ervaringen

Eigenlijk was ik erg negatief over Second Love, omdat ik niet echt een voorstander van vreemdgaan ben. Toch won de nieuwsgierigheid het en besloot ik lid te worden van deze site. Ik kwam erachter dat Second Love op een serieuze en nette manier met mannen en vrouwen omgaat die vreemd willen gaan. Vreemdgaan wordt hier niet als iets raars of slechts gezien, maar als iets wat normaal is.

Het is erg fijn dat je hier met gelijkgestemden kunt chatten en flirten en dat dit ook geheim blijft. Je partner hoeft er dus niet achter te komen en hierdoor loopt je relatie geen gevaar. Dankzij het flirten en daten via Second Love is mijn leven weer spannend en verloopt mijn relatie ook veel beter. Na deze positieve ervaring zijn alle vooroordelen die ik over Second Love had in een keer verdwenen.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *