Pepper. Daten Met Pepper. Kom Je Hier Echt Een Nieuwe Liefde Tegen?

door  | Dating Websites

imagesBen je single heb je zin om te daten? Dan is online daten een goede optie. Dit kan met Pepper. Via de datingsite Pepper kun je interactief daten op een unieke manier.

Deze datingsite beweert anders te zijn dan andere sites. De site zegt dat de kans groot is dat je hier een nieuwe liefde ontmoet. Je kunt hier een profiel aanmaken dat laat zien wie je bent.

Aangezien ik zelf single ben en zin had om te daten wilde ik Pepper wel eens uitproberen. Ik had er al veel positieve ervaringen over gelezen en was dus best benieuwd of deze site mij een nieuwe liefde zou opleveren. Lees hieronder meer over mijn ervaringen.

De organisatie

Pepper bestaat nu drie jaar. De datingsite is opgericht door een klein, hecht en ambitieus team dat een site wilde maken waar je overkomt zoals je echt bent. Om dit te bereiken hebben ze de behoeftes en gedachten van daters in Nederland onderzocht en met hun gebrainstormd.

Ze vonden vijf daters die representatief waren voor de Nederlandse daters. Daarnaast hebben ruim 1100 singles uit heel ons land de vijf daters tips gegeven om de datingsite anders en beter dan alle andere sites te maken. De vijf daters hebben onderzoek gedaan naar de activiteit die je op een goede datingsite moet kunnen doen. Op hun inzichten is Pepper gebaseerd.

 

 

Waarom lid worden van Pepper?

Ben je single en wil je graag een relatie? Dan heb je met Pepper een grote kans om een nieuwe liefde te vinden. Het is een laagdrempelige datingsite waar je een interactief profiel kunt aanmaken die laat zien wie je echt bent. Je kunt er heel gemakkelijk chatten met een leuke man of vrouw. Tijdens het chatten zie je de foto’s uit het profiel van de ander in het chatvenster. Je kunt dus zien waar de ander in is geïnteresseerd. Hier kun je tijdens het chatten dan weer vragen over stellen. Heb je een leuke match gevonden? Dan kun je met de JustCoffee-knop snel een eerste date plannen.

Wat is Pepper?

Pepper is anders dan andere datingsites, omdat deze site iedereen laat zien hoe hij of zij werkelijk is door gebruik te maken van foto’s en video’s. Foto’s zeggen meer dan woorden en je kunt hier dus in één oogopslag zien hoe iemand is. Je hoeft niet urenlang na te denken over een leuke of pakkende tekst.

Hoe word je lid van Pepper?

Op Pepper kun je, via de homepage, een gratis profiel aanmaken. Je kunt de site dus eerst even testen, voordat je echt lid wordt. Je kunt gratis een interactief profiel aanmaken en foto’s en filmpjes van jou en jouw interesses plaatsen op je persoonlijke moodboard. Hiermee laat je dus al veel van jezelf zien.

Om je profiel helemaal compleet te maken kun je een persoonlijkheidstest invullen. Hiermee toetst het team van Pepper hoe je bent en wat je belangrijk vindt. Ze kunnen dan matches aan je voorstellen die bij je passen. Je hoeft dus niet uren te zoeken naar een leuke match, want dat doet Pepper voor je.

Als je een gratis profiel hebt aangemaakt dan ontvang je elke dag matches die bij jou passen. Als je een leuke match het gezien, dan klik je gratis op de like-button. Als je je oog het laten vallen op een Pepper-lid dan is het zinvol om Full Member te worden. Je kunt dan chatten en berichten sturen naar de matches.

Het is mogelijk om een Full Membership af te sluiten voor een jaar, een half jaar, drie maanden of een maand. Een Full Membership voor 12 maanden kost €8,50 per maand, voor zes maanden betaal je €9,95 per maand, voor drie maanden €15,00 per maand en een Full Membership voor een maand kost je €25,00.

Wat gebeurt er als je lid wordt van Pepper?

Als je een Full Membership bij Pepper afsluit dan kun je onbeperkt chatten en berichtjes sturen naar members. Je krijgt dagelijks matches voorgesteld die bij jou kunnen passen. Je hebt dus kans dat je hier je nieuwe liefde ontmoet.

Via Pepper kun je heel gemakkelijk chatten met andere members. Aangezien de foto’s van de ander in het chatvenster zichtbaar zijn, heb je altijd wel gespreksstof. Je kunt namelijk iets vragen over de foto’s of de interesses van de ander.

Als je online date met Pepper dan komt het al snel tot een echte date. De datingsite beschikt over een bijzondere JustCoffee-knop. Hiermee kun je al snel een afspraakje plannen met die ene leuke man of vrouw. Pepper stelt je zelfs de leukste locaties voor. Je hoeft dus niet zelf hard na te gaan denken voor een leuke locatie, dit heeft Pepper al voor je gedaan.

Wat gebeurt er als je geen lid wordt van Pepper?

Aangezien er tientallen Nederlandse datingsites bestaan, kun je natuurlijk ook besluiten om lid te worden van een andere, grote site. Het nadeel is echter dat een andere grote datingsite niet zo uniek is als Pepper. Aangezien je op andere datingsites vaak zelf de profielen moet afgaan om een leuke date te vinden, is de kans klein dat je er een nieuwe liefde tegenkomt. Dit is bij Pepper niet het geval. Dagelijks stelt de datingsite je nieuwe matches voor die bij jou kunnen passen. De kans dat je hier je een nieuwe liefde tegenkomt is dus vele malen groter dan bij andere datingsites.

Daarnaast loop je op andere, grote datingsites het risico om nepprofielen tegen te komen. Iets dat bij Pepper absoluut niet het geval is. Deze datingsite staat dit jaar op nummer 2 in het betrouwbaarheidsonderzoek van Reader’s Digest. Het team checkt alle profielen elke dag handmatig. Bovendien gaan ze vertrouwelijk met je gegevens om. Iets dat andere datingsites ook niet altijd doen.

Onze ervaringen

Er zijn zoveel datingsites en we hebben er zelf ook al een aantal geprobeerd dat we niet echt geloofden dat Pepper nu zoveel anders was. Toch is het zo. Het is erg fijn dat Pepper niet van clichés houdt. Je vindt hier geen saaie profielen met een of twee foto’s te zien, maar interactieve moodboards met meerdere foto’s en video’s. In één oogopslag kun jij dus bepalen of iemand bij je past of niet. Dit is een groot pluspunt.

Verder is het fijn dat Pepper je dagelijks nieuwe matches voorstelt. Zelf heb ik ervaren dat je met Pepper heel makkelijk kunt chatten met andere members en niet continu na hoeft te denken over wat je moet zeggen. Dankzij de foto’s en video’s van de ander die je in het chatvenster ziet, heb je altijd wel een onderwerp om over te praten. De liefde van mijn leven heb ik met Pepper nog niet ontmoet, maar vanwege de JustCoffee-knop heb ik al wel een paar keer een gezellige date gehad met een leuke man. Zover is het bij andere datingsites nooit gekomen. De kans is dus aanwezig dat het door Pepper wel een keer raak is tijdens een date. Ik ben dus heel erg positief over Pepper en blijf er zeker nog wel een tijdje lid van.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *