Kies Eieren Voor Je Tijd Ervaringen – Nog meer tijdverspilling?

door  | Geluk

kies eieren voor je tijdHeb je last van uitstelgedrag? Heb je jezelf al tientallen keren voorgenomen om je uitstelprobleem aan te pakken, maar is dit nog niet gelukt?

Dan kan je vanaf nu echt wat aan je uitstelgedrag doen. Dit kan heel eenvoudig door het volgen van een e-cursus.

Tijdens de e-cursus Kies Eieren Voor Je Tijd ontdek je hoe je op een eenvoudige manier kunt stoppen met uitstellen en je discipline weer terugkrijgt.

Op deze pagina lees je meer over deze e-cursus.

De verkoper van Kies eieren voor je tijd

De ontwikkelaar en verkoper van de e-cursus Kies Eieren Voor Je Tijd is Jelle Hermus. Hij heeft zelf jarenlang geworsteld met een uitstelprobleem.

Op een goed moment besloot hij zijn probleem aan te pakken, want hij werd er gek van. Naar aanleiding van de ervaring en kennis die Jelle heeft opgedaan, heeft hij een e-cursus ontwikkeld voor mensen die ook last hebben van uitstelgedrag.

Jelle is oprichter van de website soChicken. Hij is ondernemer, designer en een expert op het gebied van geluk en gezondheid. Het is zijn passie om simpel geluk met anderen te delen.

 

 

Waarom kopen?

Als je last hebt van uitstelgedrag en hier voor eens en voor altijd wat aan wilt doen, dan past deze e-cursus perfect bij je.

Je leert hierbij om je uitstelgedrag voorgoed uit je leven te bannen en je discipline terug te winnen. Hierdoor word je dus productiever dan ooit en bereik je eindelijk je doelen.

Wat is het?

Kies Eieren Voor Je Tijd is een e-cursus waarbij je in 30 dagen leert om je uitstelgedrag aan te pakken.

Tijdens deze cursus leer je om je dromen waar te maken en zonder schuldgevoel kunt genieten van je vrije tijd. Je krijgt jezelf eindelijk onder controle en leert om discipline op te bouwen.

Jelle leert je allerlei technieken om je uitstelgedrag eindelijk onder controle te krijgen. Hij deelt zijn kennis met je in heldere en duidelijke taal.

Hoe kan je het product aanschaffen?

Je kunt de e-cursus heel eenvoudig aanschaffen via deze site. Dit is de site die over de cursus gaat.

De 30-daagse e-cursus Kies Eieren Voor Je Tijd kost €49. Voor dit geld krijg je niet alleen de e-cursus, maar ook nog eens een compleet bonuspakket ter waarde van €15. In totaal betaal je voor deze e-cursus dan ook €1,64 per dag.

Jelle staat achter zijn cursus en de kwaliteit ervan. Hij is dan ook bereid om je gedurende de gehele e-cursus een garantie te bieden.

Als je alle lessen hebt gevolgd, maar nog geen verbetering merkt, dan kan je dit aan Jelle laten weten. Je krijgt dan het volledige bedrag teruggestort op je rekening.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Door de lessen te volgen, krijg je weer de controle over je leven terug. Je leert echt om definitief iets aan je uitstelgedrag te doen.

Hierdoor zal je al snel merken dat je in een maand tijd veel meer werk kunt doen, dan je voorheen deed.

Je bereikt dan ook veel makkelijker en sneller je doelen en kunt zonder schuldgevoel genieten van een vrije dag.

Als je de e-cursus hebt aangeschaft, dan krijg je ook nog een anti-uitstel bonuspakket. Dit pakket bevat:

  • Een checklist uitstelgedrag voor moeilijke tijden
  • 12 eenvoudige technieken tegen uitstelgedrag
  • Het stappenplan: wat te doen bij uitstelgedrag?

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Het is ook mogelijk om je uitstelgedrag aan te pakken met een coach of een personal trainer. Dit werkt ook, alleen betaal je hier veel geld voor.

Verder kun je ook zelf, op eigen houtje, je probleem proberen aan te pakken. Dit kost alleen veel tijd. Met de e-cursus Kies Eieren Voor Je Tijd leer je in slechts een maand tijd om je uitstelprobleem aan te pakken.

Ook kamp je dan niet langer meer met de frustratie die het uitstelgedrag met zich meebrengt. Je krijgt je taken altijd uitgevoerd en dit is een heerlijk gevoel.

Eindoordeel kies eieren voor je tijd review

Wij vinden Kies Eieren Voor Je Tijd een geweldige e-cursus. Hiermee leer je écht om je uitstelgedrag aan te pakken.

Jesse legt je op een heldere manier uit hoe je je probleem definitief aan kunt pakken en dat voor slechts een paar tientjes.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *