Jack Russell Trainingsboek Kritisch Bekeken

door  | Hobby

Jack russell trainingsboekHeb je een Jack Russell, maar luistert je hond niet goed naar je? Dan kan je waarschijnlijk wel wat hulp bij het opvoeden gebruiken!

Jack Russells zijn leuke, gezellige honden, maar soms gaat het opvoeden erg moeilijk. Ze staan erom bekend dat ze slecht luisteren.

Gelukkig kan jij daar wat aan doen. Door middel van een trainingsmethode kan je je hond namelijk leren om wel naar je te luisteren.

Deze trainingsmethode staat beschreven in het trainingsboek voor Jack Russells. Door deze methode toe te passen krijg je binnen 30 dagen een vrolijke, goed luisterende hond.

Op deze pagina lees je meer over dit bijzondere trainingsboek.

De verkoper van het jack russel trainingsboek

De verkoper van het Jack Russell trainingsboek is Netty Hendriks. Zij heeft een ruime ervaring in het oplossen van opvoedproblemen bij Jack Russels.

De afgelopen twee jaar heeft ze via dit boek al honderden hondeneigenaren hulp kunnen bieden bij het opvoeden van hun Jack Russel.

 

 

Waarom kopen?

Heb je een Jack Russels, maar gaat het opvoeden van je hond je niet echt makkelijk af? Dan heb je veel aan deze training.

In deze training legt Netty je uit waarom je Jack Russels meestal niet naar je luistert en hoe je daar direct wat aan kunt doen.

Je ontdekt als snel dat je op een vrij eenvoudige manier een positieve vooruitgang boekt in het gedrag van je geliefde viervoeter

Wat is het?

Het trainingsboek voor Jack Russells is een e-book, waarin staat beschreven welke tactieken je kunt toepassen om je hond beter te laten luisteren.

Je leert om bepaalde gewoontes aan te passen, zodat er een betere verhouding ontstaat tussen jou, als baas, en je hond.

Tijdens de training leer je om duidelijk als leider op te treden. Hierdoor geef je je hond weer meer duidelijkheid. Hij weet dan wie de baas is en zal dus beter naar je luisteren.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt het trainingsboek aanschaffen via de site van Netty. Op deze site legt ze je uit op welke wijze ze je hulp kan bieden.

Het boek kost €27 euro en voor deze prijs krijg je het e-book en nog een aantal interessante bonussen.

Netty is er van overtuigd dat haar training werkt en ze biedt je dan ook een niet-goed-geld-terug-garantie van 100%.

Als binnen 30 dagen blijkt dat haar trainingsmethode niet aanslaat bij jouw hond, dan krijg je het aankoopbedrag van haar terug.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je het trainingsboek aanschaft en de methode toepast, dan merk je al snel dat het gedrag van je Jack Russel in positieve zin verandert.

Naast het trainingsboek, krijg je ook nog een viertal bonussen. Dit zijn de interessante e-books:

 • Jack Russell 101 vragenboek
 • Jack Russell spelletjesboek
 • Jack Russell receptenboek
 • Leven in een roedel

Door de trainingsmethode en de tips consequent toe te passen, heb je al snel een blijere, vrolijkere hond die weer naar je luistert.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er ook voor kiezen om niets te doen. Echter, je hond zal dan nooit naar je luisteren en de verhouding tussen jullie is dan flink verstoord. Je geeft je hond dan geen duidelijkheid.

Verder kan je er ook voor kiezen om op hondentraining te gaan. Dit is ook effectief, alleen een stuk duurder. Voor een les ben je al meer dan €40 kwijt, terwijl je met dit voordelige e-book hetzelfde effect bereikt.

Door de trainingsmethode toe te passen leer je om bepaalde gewoontes uit te bannen.

Dit kunnen gewoontes zijn als; de hond op de bank laten zitten, op schoot laten zitten, in bed laten slapen of de hond eerst te eten geven en daarna zelf gaan eten.

Deze gewoontes leiden tot een verstoring in de verhouding. De hond weet dan niet meer wie de leider is en gaat slecht luisteren.

Door de technieken en tips uit het trainingsboek toe te passen luistert je hond voortaan naar je.

Eindoordeel ervaringen jack russel trainingsboek

Wij vinden het Trainingsboek voor Jack Russells een prima product. Netty legt duidelijk uit welke tips en technieken je moet toepassen om het gedrag van je hond te verbeteren.

Verder zijn wij ook tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Deze is erg goed. Met de vele bonussen erbij opgeteld betaal je niet veel voor dit trainingsboek.

 

 

One Comment

 1. Sofie De Schepper at 23:11 -

  Beste,

  Is het mogelijk om het boek te bestellen over de training van een Jack Russel?
  Via de link die ik moet volgen lukt het alvast niet.

  Met vriendelijke groeten,

  Sofie De Schepper

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *