Kritisch bekeken review: De Iron Condor Methode Ervaringen

door  | Business

Iron Condor MethodeWil je een succesvolle belegger worden met een vast inkomen uit de beurs? Dan is het e-book ‘Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode’ wellicht iets voor je.

In dit e-book word je stap-voor-stap uitgelegd hoe dit bijzondere, succesvolle systeem werkt. Volgens de verkoper is het een bewezen, winstgevende methode.

Wij waren hier eigenlijk wel benieuwd naar en hebben het e-book eens goed doorgelezen. In dit artikel lees je meer over onze ervaring. 

De verkoper van de iron condor methode

De verkoper van het e-book ‘Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode’ is Joost van der Laan. Hij is financieel coach en bedrijfskundig adviseur van diverse bekende organisaties in de retail, zoals Jumbo, Coop, Blokker, Bijenkorf en Albert Heijn.

Joost heeft voor deze bedrijven systemen ontwikkeld om de winst te verhogen door middel van marketing en logistiek. Verder geeft hij gastcolleges op drie universiteiten.

Op zijn eigen website retaileconomics.com vind je meer informatie over deze adviseur.

Op de website van het e-book staan de contactgegevens van Joost.

 

 

Waarom kopen?

Door gebruik te maken van de Iron Condor Methode kan je een succesvol belegger worden, met een vast inkomen uit de beurs. Je kunt het rendement dus laten groeien. De Iron Condor Methode is een bestaande en bewezen methode die Joost in Amerika heeft ontdekt.

Wat is het?

Het product is een e-book, dat gaat over de succesvolle Iron Condor Methode. Het e-book is een compleet systeem waar je direct mee aan de slag kunt.

Het e-book geeft bij elke stap van het systeem een duidelijke uitleg. Door het e-book te lezen leer je om te beleggen als een ondernemer, vol met zelfvertrouwen en zonder emoties

Hoe kan je het e-book aanschaffen?

Je kunt het e-book ‘Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode’ eenvoudig aanschaffen via de website.

Het e-book kost €97,- en je kunt het betalen via iDeal en PayPal. Na je aankoop verschijnt het e-book meteen in je mailbox. Je kunt het dus gelijk gaan lezen.

Wat gebeurt er als ik het e-book aanschaf?

Als je het aanschaft dan krijg je een e-book in pdf-formaat. Je kunt dit e-book dus lezen op je computer, tablet of e-reader. Met het e-book heb je toegang tot onder meer:

  • Zeven goede indexen om in te beleggen
  • Een compleet systeem waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Een bewezen winstgevende methode.
  • Duidelijke instructies wanneer je in of uit moet stappen
  • Vijf manieren om je risico te beperken tot een minimum
  • Een overzicht van de bekendste brokers
  • De drie valkuilen waar je als particulier beleggen mee te maken krijgt
  • Het behalen van een zo hoog mogelijk rendement tegen een zo laag mogelijk risico
  • Tips om zo weinig mogelijk provisie te betalen.

Het e-book bestaat uit veertien hoofdstukken, waarin je stap voor stap leert om de succesvolle Iron Condor Methode toe te passen. Nadat je het e-book hebt gelezen en de opgedane kennis toepast, dan kan je dus echt succesvoller worden met beleggen.

Wat gebeurt er als ik het e-book niet aanschaf?

Je kunt er ook voor kiezen om het e-book niet aan te schaffen en op een andere manier te leren over winstgevend beleggen. Zo kan je ook een dure cursus volgen. De kennis die je opdoet tijdens een cursus blijft echter niet zo lang bij je.

Dit e-book heb je altijd bij de hand. Je kunt er dus altijd weer even inkijken als je iets wil weten.

In het e-book leer je echt om het Iron Condor systeem gedisciplineerd toe te passen. Bovendien is er ook veel extra aandacht voor risicomanagement en trading psychologie.

Eindoordeel ervaringen van de iron condor method

Wij zijn erg tevreden over het e-book. Joost legt de methode op een duidelijke manier uit en gebruikt hierbij ook duidelijke voorbeelden.

De Iron Condor Methode heeft in Amerika al veel positieve reacties gehad. Dat zegt dus wel wat over het succes ervan.

Joost geeft je in het e-book een duidelijke uitleg om meer rendement te behalen uit je beleggingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. De €97,- voor dit e-book heb je binnen een korte tijd heel makkelijk terugverdiend.

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *