InternetBaas systeem Reviews – Door Ervaringen Loket

door  | Marketing

Door de bomen het bos zien

internetbaas systeem

Wanneer het gaat om internet marketing, zijn de meningen sterk verdeeld. De een gelooft dat de ene SEO (search engine optimalization) techniek de beste is, de ander zweert bij een compleet andere aanpak.

De hoeveelheid technische termen en de veelzijdigheid aan kansen die er liggen op het internet kunnen ervoor zorgen dat de startende ondernemer op dit gebied op een gegeven moment niet meer de bomen door het bos kan zien. On-site SEO, tracking, domein en hosting, Adsense, affiliate marketing, probeer hier allemaal maar eens een rechte lijn in te trekken.

Nu heeft een verkoper, die zichzelf presenteert onder de naam Kaan, een product gesmeden dat de leek op weg moet helpen om eindelijk succesvol te worden in internet marketing: het InternetBaas systeem.

Automatische piloot

Kaan belooft met zijn product dat je vanuit huis snel geld kan verdienen, tot wel €650,- per dag. Hiervoor heb je geen technische kennis of speciaal diploma nodig: het systeem haalt op den duur op volledig automatische wijze het geld binnen.

 

 

Als bewijs hiervoor wordt aangedragen dat het InternetBaas systeem door verschillende soorten mensen uit de maatschappij is getest en als rendabel is bewezen. Tijd dus om te kijken of de resultaten voor mij ook zo rendabel zijn gebleken!
Verspreid je kansen

Het gehele systeem heeft mij verrast met haar interessante opbouw. Niet alleen legt deze complete marketing cursus uit hoe je iets onder de mensen moet brengen; ook legt het je uit hoe je zelf een product moet maken dat goed verkoopt.

Voor de aanvang van de cursus dacht ik: ‘Je kunt misschien snel leren hoe je een product in de markt moet brengen, maar een rendabel product maken lukt je niet zo 1-2-3.’ Na het doorlopen van de cursus bleek dat dit makkelijker was dan ik dacht!

Uiteindelijk bouw je met dit systeem een geheel netwerk op van goed verkopende producten, en niet alleen één website met één product. Zo verspreid je je kansen en kom je erachter waar jouw winst te behalen valt.

Een goed product is nog niets waard als het niet door de doelgroep gevonden wordt. Daarom leert Kaan je ook hoe je je website zo opzet dat deze SEO-technisch sterk in elkaar zit (SEO: Search Engine Optimalisation).

In andere woorden: dat mensen je beter zullen vinden als ze ergens gericht via zoekmachines naar op zoek zijn. Onderwerpen die hierbij in de cursus aan bod komen zijn het aanmelden bij Google en het optimaal indexeren (trefwoorden plaatsen) van je website.

Als deze termen je nu al doen schrikken, wees gerust: Kaan neemt je bij de hand en leert je stap voor stap wat je moet doen zodat het nergens mis kan gaan. Ikzelf als marketing-nieuwkomer heb de cursus iedergeval als zeer makkelijk te volgen ervaren.

Product Overview

De gehele cursus bestaat uit 9 modules, waarvan de eerste module bestaat uit een inleiding en een compleet overzicht van de 8 modules die erop volgen.

In module 2 worden de fundamenten uitgelegd voor het begin van een succesvolle internetbusiness. De eerste video van een halfuur legt je de stappen uit voor het vinden van een niche en het onderzoek dat je vervolgens moet verrichten om deze niche te bedienen.

Na deze meer theoretische video volgen twee video’s die meer op de praktijk zijn gericht: onder meer over het toepassen van ‘de 7 rankings factoren’ waarin een goede website op SEO-technisch vlak goed in elkaar steekt.

Module 3 legt uit hoe je een eigen product maakt, module 4 legt het opzetten van een domein en het principe ‘hosting’ uit, en module 5 gaat dieper in op het werken met WordPress en welke tools deze biedt.

Module 6 beslaat ‘on-site SEO’, en in module 7 worden de verschillende principes uitgelegd waarvan je als succesvolle internet marketeer verstand van moet hebben. Een van de principes hierbij is onder meer ‘Ranking’.

In module 8 worden je de nodige middelen aangereikt om een salespagina op te zetten, die voor een maximale conversie zorgt. Hierbij is het een simpel geval van copy-paste: hapklare stukken, die Kaan heeft geschreven en uit talloze ervaring succesvol zijn gebleken, kun je hierbij toepassen.

En tenslotte kom je er in module 9 achter welke pagina’s je nodig hebt voor jouw site om jouw product succesvol aan de man te brengen, en hoe je deze pagina’s vervolgens kunt optimaliseren.

Hoewel er uiteraard raakvlakken zijn tussen de verschillende modules, zijn al deze modules op zichzelf staande onderdelen en allemaal hebben ze een rol in het gehele systeem. Als resultaat van het volgen van de cursus heb ik in korte tijd verschillende eBooks over gezonde voeding/afvallen in elkaar gezet, met bijbehorende website. Binnen een maand na het volgen van de cursus lukte het mij al om hiermee een paar honderd euro te vangen, en de winsten stijgen exponentieel!

Bonus: Mega Graphic Pakket

Als kers op de taart krijg je ook nog eens als bonus een compleet ‘Mega Graphic Pakket’ met daarin alle graphics die je nodig hebt om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk eruit te laten zien voor de bezoekers. Hierbij ontvang je tevens 2 VIP video’s, waarvan ik de content met respect voor het geweldige product dat Kaan heeft gemaakt niet zal verklappen.

Internetbaas systeem In een notendop

Al met al kun je met het ‘InternetBaas systeem’ met een beetje inzet al gauw een paar honderd euro per maand verdienen. Naarmate je gevordender wordt met de principes, die echt voor iedereen te behappen zijn, ben ik er naar aanleiding van mijn eigen ervaringen ervan overtuigd dat de inkomsten gegarandeerd exponentieel zullen oplopen.

Daarom is de totaalprijs van €67,- (het systeem plus het bonusmateriaal) naar mijn inziens een aanfluiting, en had Kaan voor zijn cursus veel meer kunnen vragen.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *