Internet Geheimen Video Systeem Review: Werkt Het Of Is Het Onzin?

door  | Marketing

internetgeheimenJP

Een passief inkomen: wie wil dat nou niet? Een tijd terug heeft iemand een bedrijf opgericht die precies dat voor andere mensen mogelijk maakt. Het bedrijf waar het hier om gaat is ‘InternetGeheimen.com’ en de dienst die zij leveren is het ‘250 Euro Per Dag Kopieren en Plakken Video Systeem’. Een meer heldere titel dan dit is moeilijk voor te stellen lijkt me.

De verkoper van dit, inmiddels vrij omstreden, product noemt zichzelf ‘JP’. Wie de persoon is achter deze schuilnaam is verder onduidelijk, wel heeft hij een eigen bedrijf genaamd Infocare Media B.V. en is hij te bereiken middels een telefoonnummer en een postbusadres.

De manier waarop JP zijn product in de markt brengt vind ik vrij schreeuwerig en maakt het voor mij moeilijk om het product serieus te nemen. Hij speelt in op het achterhaalde idee dat mensen kuddedieren zijn en impliceert daar eigenlijk indirect mee dat als je zijn product niet aanschaft jij tevens tot deze categorie behoort.

 

 

Mini websites

JP claimt dat je met behulp van een groot aantal ‘mini websites’ die een hoge ranking krijgen in Google een inkomstenstroom van 250 euro per dag kunt genereren. Het principe van ‘vele kleintjes maken één grote’ is hierop zeker van toepassing. De lummele bedragen die je via al die mini sites binnenhaalt vormen samen een lekkere winst.

Hiervoor is het niet nodig dat je een ebook schrijft en verkoopt, of dat je van alles weet over computers. Het simpelweg volgen van zijn SEO (= Search Engine Optimalisation) cursus en het toepassen van de truuks die JP heeft bedacht zorgen ervoor dat jouw mini websites hoog terecht komen in Google. Doordat de websites op die manier makkelijk vindbaar worden voor anderen, resulteert dit in veel bezoekers en daarmee dus ook meer inkomsten uit advertenties.

Stap-voor-stap ‘Mee-kijk’ Systeem

Het ‘InternetGeheimen.com 250 Euro Per Dag Kopieren en Plakken Video Systeem’ bestaat uit een aantal video’s die je uitleggen hoe je behoorlijke bedragen kunt ontvangen aan advertentie inkomsten. In de video’s wordt je uitgelegd hoe je met behulp van onder meer WordPress mini websites kunt maken, ook wel microwebsites. Vervolgens leer je stapsgewijs hoe je deze microwebsites hoog in de google zoekresultaten krijgt. Dit is mogelijk door het hanteren van verschillende SEO middelen en technieken.

Het systeem dat JP in elkaar heeft gezet is gelukkig niet al te ingewikkeld om te hanteren. Je hoeft enkel de handelingen uit te voeren die JP in zijn video’s aan je laat zien. Hoe verder je komt in de cursus des te verder je op weg bent om een passief inkomen te gerereren. De claim van JP dat je met de start van zijn cursus binnen slechts 3 minuten kan beginnen met geld verdienen is nogal gecharcheerd; echter is deze methode wel zo ingericht dat je binnen korte tijd op periodieke wijze een kleine winst binnenhaalt en deze winst weet te vergroten naarmate de tijd vordert. Hoe vaker je het systeem gebruikt, hoe meer geld je binnen zult harken.

Bonus: Geld Verdienen met YouTube en PPV

Naast het basispakket ontvang je als bonus de 2 DVD set ‘Geld Verdienen Met YouTube En PPV’. Hiermee ontdek je hoe je ook YouTube en Pay-Per-View op zo’n manier kunt inzetten dat ze een passief inkomen voor je mogelijk maken. Hoewel dit gepresenteerd wordt als een ware onthulling, kun je naar mijn idee met enig denk- en zoekwerk ook wel achter deze verdienmethodes komen.

Eindoordeel review internet geheimen

De principes die JP middels zijn ‘InternetGeheimen.com’-systeem verkondigt zijn niet nieuw. Overal op het internet wordt je doodgegooid met advertenties en spam over ‘geheimen’ en ‘onthullingen’ die, wanneer ze aan je worden openbaar gemaakt, het voor jou mogelijk maken om binnen een mum van tijd met behulp van het internet een passief inkomen te genereren.

Dat gezegd hebbende laat JP de basis principes van het geld verdienen via internet op een zeer heldere wijze zien, en zal zijn systeem vooral voor de leek een ontzettend fijne manier zijn om hiermee te beginnen. Wanneer je een jaar verder bent met deze methode is het geld binnenhalen op de automatische piloot. Je moet dus wel veel tijd hier in investeren en behoorlijk wat werk verichtten, daar tegenover staat echter dat je de rest van je leven ervan op aankunt dat je altijd een bepaald bedrag binnenkrijgt op je rekening.  De prijs voor dit totaalpakket is €67,-, een goede investering voor beginners en een die binnen een jaar gemakkelijk terugverdiend kan worden.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *