Gezonde Gewoontes 3-DVD set Review? Ervaringen onthult

door  | Gezondheid

Gezonde GewoontesGezond eten is iets wat veel mensen graag willen, maar wat in de praktijk toch moeilijk blijkt te zijn. In de schappen van de supermarkt liggen zoveel lekkere, zoete, maar ongezonde producten.

Toch is het veel makkelijker dan het lijkt om een gezonde levensstijl aan te meten. Volgens Jesse van der Velde gaat het gewoon om het aanmeten van gezonde gewoontes. Hij heeft er het gezonde gewoontes 3-dvd set over uitgebracht.

Wij waren benieuwd naar dit pakket. Hier lees je meer over onze ervaringen met dit product.

Nieuwe review van iemands gezonde gewoontes 3 dvd set ervaringen

De verkoper van het gezonde gewoontes 3-dvd set

De verkoper van het dvd set Gezonde gewoontes is Jesse van der Velde. Hij heeft de studie marketing gevolgd en is hierna begonnen met het verkopen van sporttassen. Vervolgens is hij een gezondheidsbedrijf begonnen en is hij personal trainer.

Jesse heeft al acht jaar ervaring in het vak en weet dus alles over een gezond leven en gezonde gewoontes. Hij heeft een eigen website, waar hij zijn producten en zijn visie op gezondheid duidelijk maakt.

Jesse verkoopt diverse gezondheidsproducten, zoals ‘Gezonde gewoontjes 3dvd set’. Op zijn eigen website kan je meer lezen over deze dvd set, maar ook op deze speciale website die gaat over het product.

 

Waarom kopen?

Als je last hebt van kwalen of symptomen, zoals huidkwalen en overgewicht, dan kan deze dvd set je helpen om hier van af te komen. Volgens Jesse worden deze kwalen namelijk veroorzaakt door een disbalans in de hormoonhuishouding.

Het product is geen dieet. Jesse leert je namelijk om een nieuwe, gezondere levensstijl aan te meten.

Wat is het gezonde gewoontes 3-dvd set?

Het dvd-set leert je dus om een gezonde levensstijl aan te meten. Op de dvd’s word je precies verteld wat je wel en niet mag eten. Ook krijg je ideeën voor recepten aangereikt.

Het is geen cursus en je hebt dus de volledige vrijheid om de tips die Jelle je geeft toe te passen. De theoretische tips kan je heel makkelijk en eenvoudig in je dagelijkse leven toepassen.

Hoe kan je het dvd-set aanschaffen?

Het dvd-set kan je heel eenvoudig aanschaffen via de speciale site of via de site van Jesse. Het complete set, welke bestaat uit drie dvd’s, kost €37,-. Dit is een actieprijs, want normaal kost deze set €67,-.

Je kunt het pakket betalen via diverse betaalmogelijkheden, zoals Paypal, iDeal of met je creditcard.

Na je aanschaf kun je het product voor 30 dagen testen. Je kunt de video’s bekijken en de informatie van het bonusprogramma doorlezen.

Als je het niets vindt dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug gestort. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de Dvd’s terug te sturen.

Wat gebeurt er als ik het pakket aanschaf?

Als je het pakket aanschaft dan krijg je hier een aantal producten voor. Dit zijn:

  • het dvd-set Gezonde Gewoontes
  • 18 online artikelen
  • Een E-book met 20 gezonde recepten
  • De online video ‘strakke buik 8 minuten workout deel 2.
  • Verder krijg je ook nog exclusieve toegang tot de ledenwebsite van Jesse.

De eerste dvd vertelt je hoe je een gezonde levensstijl kunt krijgen. Volgens Jesse speelt je geest hier een rol in. Je leert om ‘gezond’ te denken.

In de tweede dvd legt Jesse je uit hoe je je hormoonhuishouding kunt reguleren. Dit kan je onder meer doen door jezelf een bepaald voedingspatroon aan te meten, training en door beter om te gaan met stress. Door je hormoonhuishouding te reguleren zorg je ervoor dat je gezonder wordt.

De derde dvd bevat een trainingsprogramma. Deze training kun je thuis uitvoeren. Het zijn eenvoudige, effectieve oefeningen die je zonder hulpmiddelen kunt uitvoeren. Ook krijg je een e-book met allerlei weetjes over gezonde voeding.

Daarnaast krijg je ook nog een aantal bonus-items. Als je het pakket hebt gekocht, dan krijg je ook toegang tot de ledensite van Jesse. Je kunt hem dan vragen stellen en je krijgt dan al vrij snel een antwoord van Jesse.

Ook krijg je een e-book met 20 gezonde, heerlijke recepten en de online video ‘Strakke buik 8 minuten workout deel 2’. Met deze workout creëer je binnen no time een strakke buik.

Wat gebeurt er als ik het pakket niet koop?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het pakket niet aan te schaffen en een dieet gaan volgen of een personal trainer inhuren. Vaak werkt dit niet en ben je hier alleen maar veel geld aan kwijt.

Zo kost het trainen met een personal trainer al minimaal €300 euro per maand. Voor een dieet en voedingsupplementen ben je ook al snel €500 euro kwijt. Dit is dus weggegooid geld.

De methode van Jelle is veel gezonder en effectiever. Je zult hier je hele leven lang profijt van hebben.

mocht je zelf nog je gezonde gewoontes ervaringen willen delen, dan kan je dat doen door hieronder een reactie achter te laten.

Eindoordeel Gezonde Gewoontes 3 dvd set Review Ervaringen

Dit product is echt effectief en geeft mensen echt een steuntje in de rug. Als je het even niet meer ziet zitten of vragen hebt aan Jesse dan kan ze ook nog eens aan hem stellen.

Je leert hier echt om gezond te leven en om gezond voedsel te eten. Iets waar wij wel achter staan. Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit product en wij adviseren jou om het gezonde gewoontes 3-dvd set aan te schaffen en je eigen oordeel te vellen!

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *