Geld Verdienen Met Opties Review – Door Ervaringen Loket

door  | Business

Geld Verdienen Met OptiesBen je bekend met beleggen en opties, maar weet je nog niet goed hoe het werkt? Dan wordt dit duidelijk gemaakt in het boek ‘Geld verdienen met opties’.

Er zijn heel veel Nederlanders die beleggen, maar er zijn er weinig die weten hoe ze succesvol moeten handelen in opties. Dit boek helpt je daarbij. Op het internet is er veel informatie te vinden over dit e-book. Wij wilden hier natuurlijk meer over weten.

De verkoper van geld verdienen met opties

De verkoper van het boek ‘Geld verdienen met opties’ is beleggingsexpert Harm van Wijk. Als beleggingsexpert is hij diverse malen te gast geweest bij radio- en televisieprogramma’s als EenVandaag, Rondom10, Netwerk, Radio 1, Radio 2, FinanceTelevision, Business Class en BNR.

Harm van Wijk werkt samen met de SNS Bank, Alex, Binck, ING Bank, Citi en Lynx. Daarnaast schrijft hij onder meer voor alex.nl, shares.nl, beurs.nl en de website van de Financiële Telegraaf.

Verder is hij ook oprichter geweest van de website beursbullletin.nl en werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s. Ook was hij sitemanager van dft.nl. Harm van Wijk is dus geen onbekende in de wereld van het beleggen, wat ons vertrouwen vergroot.

 

 

Waarom kopen?

Als je bekend bent met beleggen en opties, maar niet goed weet hoe dit werkt, dan is dit boek wat voor jou.

Harm kan ervoor zorgen dat het handelen in opties makkelijk voor je wordt. Dit komt, omdat hij in zijn boek een duidelijke uitleg geeft over het succesvol handelen in opties. Ook vertelt hij in zijn e-book hoe je door het handelen in opties winst kunt maken.

Wat is het?

Het boek ‘Geld verdienen met opties’ is een e-book. Hierin staat beschreven hoe je een veilige strategie kunt opzetten om met opties geld te verdienen.

Naast dit e-book krijg je, als bonus, nog eens vier Excel sheets. Met deze sheets kan je berekenen of het veilig is om bepaalde opties aan te schaffen.

Hoe kan je het boek aanschaffen?

Het e-book kan je aanschaffen via de website. Het e-book, inclusief de speciale bonus, kost 97 euro. Dit is een aanbieding, want normaal kost dit pakket 197 euro.

De site biedt je verschillende betaalmogelijkheden. Zo kan je het boek betalen via iDeal, Paypal of met je visacard.

Na aanschaf van het product krijg je ook nog een korting op optiealert.nl. Deze website begeleidt je in het beleggen in  opties. De kortingen variëren en liggen tussen de €100,- en €200,-.

Wat gebeurt er als ik het boek aanschaf?

Door dit boek te kopen leer je meer over het verkopen van opties en het maken van winst. Als particuliere belegger kom je erachter om met een relatief kleine investering, volledig te profiteren.

In het e-book wordt in duidelijke, begrijpelijke taal het handelen in opties beschreven. Aan de hand van voorbeelden wordt elk onderwerp nog beter verduidelijkt. Ook worden de eventuele risico’s beschreven.

Na het lezen van dit boek kan je de strategie van Harm toepassen en goed resultaat behalen wanneer je handelt in opties.

Wat gebeurt er als ik het boek niet aanschaf?

Door het lezen van het boek doe je bruikbare, waardevolle informatie op. Het boek is echt een totaalpakket.

Harm vertelt je alles over het handelen in opties en de risico’s hierbij. Je leert zijn strategie, om succesvol te handelen in opties, ook echt toe te passen

Eindoordeel geld verdienen met opties

Je komt geen negatieve reacties tegen over het e-book. Dit zorgt voor een groot vertrouwen.

Het e-book is lekker leesbaar en zit erg goed in elkaar. Na het lezen van het boek hebben wij de strategie toegepast met een goed resultaat!

Vanwege de kennis die je opdoet, valt de prijs van dit product heel erg mee. De meeste producten die over beleggen gaan zijn veel duurder. De prijs van €97,- voor een product als dit is dus erg voordelig.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *