Foto op Canvas Review – Prachtig mooi, of Mooie Prut?

door  | Hobby

Fotoopvanvas.nlHeb je een mooie foto en wil je deze graag uitvergroten? Dan is het een idee om je foto op canvasdoek te laten drukken.

Dit kan je voor een redelijk voordelige prijs laten doen bij Fotoopcanvas.nl. Hier kan je online een canvasdoek bestellen met je foto.

Wij hadden al meer over deze site gehoord en gingen eens op onderzoek uit.

De verkoper(s)

Het bedrijf achter de foto’s op canvas is Fotoopcanvas.nl. Ze zeggen de goedkoopste canvasleverancier van Nederland te zijn.

Fotoopcanvas.nl is gevestigd in Roden. Via de website kan je contact opnemen met de organisatie voor vragen.

Op de site staan de contactgegevens vermeld. Het komt dus allemaal erg betrouwbaar over.

 

 

Waarom kopen?

Heb je een mooie foto en wil je deze graag uitvergroten en ophangen? Dan is het een optie om deze op canvasdoek te laten printen.

Dit kan je doen via Fotoopcanvas.nl. Je foto wordt dan op een canvasdoek van een hoge kwaliteit gedrukt. Dit doek kan je weer ophangen op een plekje in je huis, bijvoorbeeld in je woon- of slaapkamer.

Wat is het?

Bij Fotoopcanvas.nl kan je je favoriete foto op een canvasdoek laten drukken. Dit kan je allemaal digitaal laten doen. Je foto wordt dan op een hagelwit doek gedrukt en op een houten frame gespannen.

Vervolgens wordt het canvasdoek in een stevige verpakking naar je adres verzonden.

Een foto op canvas lijkt op een schilderij van je eigen foto. De foto loopt weer een stukje door naar de zijkant, zodat er een soort 3d effect ontstaat.

Het is ook mogelijk om een special effect op je foto te laten ontwerpen, zoals popart, collage, een drieluik, een zwart-wit doek of een doek met een kleuraccent.

Hoe schaf je het product aan?

Een foto op canvas kun je heel eenvoudig bestellen via deze site. Hier vind je ook de maten en de prijzen die er geleverd kunnen worden.

Voor een foto op een doek van 20 x 20 cm betaal je €6. Dit is het kleinste formaat. Een groter formaat van 40 x 40 cm kost €16,70.

Fotoopcanvas.nl heeft regelmatig acties, waarbij je een groot formaat canvasdoek kunt bestellen voor een redelijk lage prijs.

Mocht je niet tevreden zijn over je geprinte foto op canvas, dan kun je dit per e-mail aan de organisatie laten weten. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie.

Het is alleen mogelijk om redelijk scherpe foto’s op canvasdoek te laten printen. Hoe hoger de resolutie, hoe mooier het resultaat.

Bij een klein canvasdoek moet de resolutie van je foto minimaal 1560 x 1560 pixels zijn. Bij een groter doek moeten dit 2240 x 2240 pixels zijn.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je een foto op canvas laat drukken en besteld bij Fotoopcanvas.nl, dan heb je een zeer uniek accessoire in je huis van een goede kwaliteit.

Je kunt een foto op canvas bestellen via het bestelmenu op de site. Doorgaans wordt je bestelde canvasdoek binnen twee werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Binnen een korte tijd heb je dus een bijzonder item in huis.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Het is ook mogelijk om je foto gewoon uit te printen en in te lijsten. Je hebt dan echter geen uniek exemplaar.

Verder zijn er op het internet meer aanbieders te vinden van foto’s op canvasdoeken. Bij deze aanbieder betaal je vaak wel een hoger bedrag dan bij Fotoopcanvas.nl. Bovendien wordt je doek dan ook niet zo snel geleverd.

Eindoordeel

Wij zijn heel tevreden over de canvasdoeken van Fotoopcanvas.nl. Voor een redelijk lage prijs haal je een zeer uniek object in huis, waar vaak een mooie herinnering aan kleeft.

De prijs/kwaliteitsverhouding is prima in orde. Vooral wanneer je hier de snelle levering en goede service bij optelt.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *