Digitaal TV Pakket Review: Werkt het ECHT? Of Is het Onzin?

door  | Entertainment

digitvpakketTV zenders op je PC

Altijd al de luxe willen ervaren dat je over werkelijk ieder onderwerp iets zult kunnen vinden op TV? Aanbieders die je tv abonnementen aanbieden met honderden nationale en internationale televisiezenders zijn niet moeilijk te vinden. Echter zit hier altijd wel een kostenplaatje aan vast. Maandelijks ben je toch zeker wel €35,- of meer kwijt, om het dan nog geen eens over de installatie kosten te hebben.

Nu is er de oplossing: het ‘Digitaal TV Pakket’. Geen schotel of ander duur apparaat voor je televisie, in plaats van maandelijkse kosten een eenmalige betaling, en nog veel meer zenders en mogelijkheden dan bij een standaard televisie basispakket!

Waar zit het verschil hem in? In plaats van via je televisietoestel ontvang je de zenders op je PC. Een uniek concept, en voor velen de oplossing waar ze al lang naar op zoek zijn.

Geen technische kennis vereist voor digitaal tv pakket

Een van de mooiste dingen aan het Digitaal TV Pakket is naar mijn mening dat zelfs een a-technisch persoon als ik ermee uit de voeten kan. Binnen een kwartier lukte het mij al om via mijn PC televisiezenders te ontvangen, en had daarbij niet de maken met ellenlang geprutst met installeren en instellen van frequenties. Het enige dat je nodig hebt is een computer en een internetaansluiting, en je bent klaar om ermee aan de slag te gaan.

 

 

Internationaal zenderaanbod

Het pakket is eigenlijk niets meer dan een stukje software. Deze software maakt het voor jou mogelijk om een gigantisch aantal zenders, meer dan 2500, te bekijken waar ook de gebruikelijke Nederlandse zenders onder vallen.

Hoewel ik de op het eerst de impressie kreeg dat het hierbij ging om het live televisie kijken, bleken alle programma’s (overigens keurig gerangschikt per zender) al gratis via het internet te bekijken zijn. Dit is vergelijkbaar met de website van ‘Uitzending gemist’. Na de werkelijke live uitzendig duurt het event voordat het programa online te zien is. De uitzendingen die Digitaal TV Pakket je aanbiedt zijn dus niet de uitzendingen die op dit moment op TV te zien zijn, vandaar waarschijnlijk ook dat ze het totale pakket voor maar €27,- kunnen aanbieden. Natuurlijk bespaart Digitaal TV Pakket met zijn uitgebreide database de klant een hoop zoekwerk, waardoor het product niet meteen afgedaan hoeft te worden als een scam.

Beschikking over complete topseries en honderden films

Naast het uitgebreide aanbod aan TV zenders krijg je toegang tot een film database waarbij dagelijks nieuwe filmtitels aan toe worden gevoegd en krijg je toegang tot complete seizoenen van topseries. Hitseries als ‘CSI’, ‘Lost’, ‘The Wire’, ‘Southpark’, ‘Prison Break’, je kunt ze allemaal in de database terugvinden en bekijken wanneer je maar wilt.

Ik moet zeggen dat als filmliefhebber het aanbod mij niet teleurstelde (vele toptitels zijn hier wel in terug te vinden), en ook het aantal series met complete seizoenen staan garant voor vele uren kijkplezier.

 ‘Live’ bekijken van voetbalwedstrijden

Als bonus biedt Digitaal TV Pakket je ook nog de optie om ‘live’ internationale voetbalwedstrijden te bekijken. In werkelijkheid zijn dit ook weer de uitzendingen van voetbalkanalen, die een tijd na de uitzending online geplaatst zijn.

Gratis 10 erotische zenders

Voor geinteresseerden biedt Digitaal TV Pakket ook nog als bonus 10 erotische zenders die 24 uur per dag erotiek uitzenden, zonder daarbij vervelende commercial-onderbrekingen. In het geval dat er minderjarigen zijn in de thuisomgeving is het uiteraard mogelijk om deze 10 zenders af te schermen, een mogelijkheid die doorgaans door vele televisie aanbieders wordt aangeboden.

Eindoordeel review digitaal tv pakket

Digitaal TV Pakket bevat zowel vele voordelen als vele nadelen. Meest voorname voordeel is dat het pakket eenmalig wordt aangeschaft, en dat je niet met maandelijkse lasten wordt opgezadeld. Daarnaast is de installatie in een vingerknip gebeurd, en heb je direct toegang tot een enorm aantal zenders, films, series, en voetbalwedstrijden. De kwaliteit is prima voor deze prijs, voor high definition moet je echter ergens anders wezen.

Nadeel is dat de uitzendingen niet live zijn, maar online geplaatste herhalingen. Daarnaast had ik een aantal keren het probleem dat de software bleek vast te lopen, en ik niet direct de support kon krijgen om het probleem op te lossen. Wanneer je verwacht live televisie te krijgen, kom je bedrogen uit.

De prijs van het totaalpakket is €27,-, en wat je in principe daarvoor krijgt is een database aan uitzendingen die ook online gratis te vinden zijn. Het is een bepaalde luxe die je wordt aangeboden, en als je dat dit bedrag waard vindt kan ik je dit pakket zeker aanraden.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *