Email Geheimen Review – Snel Rijk Worden, of Snel Arm?

door  | Business, Marketing

EmailgeheimencomWil je graag meer weten over online marketing en hier je geld mee verdienen, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan kan je dit vanaf nu heel eenvoudig leren.

Dit kan namelijk via de online training EmailGeheimen.com. Gedurende deze training word je echt alles uitgelegd over geld verdienen met het versturen van e-mails.

Wij wilden wel eens wat meer weten over deze training en besloten eens op onderzoek uit te gaan.

De verkoper van email geheimen

JP is de bedenker en verkoper van EmailGeheimen.com. Hij heeft al diverse internetmarketingmethodes ontwikkeld, zoals Internetgeheimen.com.

Deze online marketeer is al meer dan dertien jaar actief op het gebied van online marketing en online geld verdienen. JP is eigenaar van het bedrijf Infocare Media B.V. Dit bedrijf is gehuisvest in een groot bedrijfsgebouw in Rijswijk.

Op de website van de verkoper vind je diverse contactgegevens, zoals een telefoonnummer en een adres.

Waarom kopen?

Als je met online marketing graag geld wilt verdienen, maar je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken, dan kan EmailGeheimencom een begin zijn om je hierbij te helpen.

Met deze cursus leer je om op een makkelijke wijze je geld te verdienen door een mailinglist aan te leggen en te onderhouden.

JP leert je alles over de vele voordelen van e-maillistbuilding en hoe je hiermee snel en eenvoudig geld kunt verdienen.

Wat is het?

EmailGeheimencom is een online training, waarbij je leert om e-maillijsten te creëren en vervolgens te onderhouden.

Tijdens deze training leer je om meer dan tienduizend adressen toe te voegen aan je mailinglijst. Je kunt deze adressen dan op elk gewenst moment een e-mail versturen over een product dat je aanbiedt via Paypro.

Je leert om een mailinglist te bouwen en mailtjes te versturen naar mensen die geïnteresseerd zijn in het product. Als je naar 10000 e-mailadressen een mail verstuurt, zal een klein aantal van de ontvangers overgaan tot de aankoop van een product. Hier verdien je dus weer geld mee.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt de online training kopen via deze site. Dit is de site over het product van JP.

EmailGeheimencom kost €197. Na je aanschaf kun je de training direct volgen. Je zit na je aankoop niet vast aan abonnementskosten of andere zaken.

JP geeft je ook de mogelijkheid om zijn training in drie termijnen van €77 te betalen.

Verder is hij zo van zijn product overtuigd, dat hij je de mogelijkheid biedt van de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Als je de cursus toch niets vindt, dan kun je dit binnen 30 dagen aan JP laten weten per e-mail. Hij stort dan persoonlijk je aankoopbedrag terug.

Wat gebeurt er als je het product hebt aangeschaft?

Als je de training EmailGeheimen.com hebt aangeschaft, dan leer je om dagelijks makkelijk geld te verdienen door het versturen van een aantal e-mails per dag.

Je leert om een mailinglist op te bouwen van mensen die interesse hebben in een bepaald product of een bepaalde niche.  Dit kunnen onderwerpen zijn als ‘online marketing’, ‘educatie’, ‘hobby’ of ‘relatie en geluk’ of ‘afvallen en gezondheid’.

Je leert om deze mensen een effectieve mail te sturen over een product van Paypro. Een aantal daarvan zal overgaan tot de aankoop van dit product. Hier verdien jij dan weer geld mee.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt natuurlijk ook zelf, op eigen houtje, een product gaan verkopen van Paypro. Echter, het kost je dan weken of maanden om een goede mailinglist op te stellen.

Dit is natuurlijk erg zonde, want in de tijd dat jij bezig was met het zoeken van goede producten en het opstellen van een mailinglist had je al honderden tot duizenden euro’s kunnen verdienen.

Door de training EmailGeheimencom te volgen zal je dus geen tijd en geld verspillen.

Eindoordeel review email geheimen

Net als de andere producten van JP, zijn wij ook over deze training zeer te spreken. JP legt alles zeer duidelijk en begrijpelijk uit. Ook voor een leek op het gebied van internetmarketing is het dankzij deze training mogelijk om geld te verdienen via internet.

De prijs van de training lijkt erg hoog, maar is in feite zeer voordelig. Vooral als je kijkt naar de hoge kwaliteit van deze training. Bovendien verdien je dit bedrag binnen een week al dubbel en dwars terug.

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *