e-Cursus Vind Je Ideale Baan Review – Kwakzalverij?

door  | Educatie

Vind-Je-Ideale-BaanBen je op zoek naar een baan, maar weet je niet goed welk werk nu echt bij je past? Dan is de e-cursus Vind Je Ideale Baan wellicht een aanrader voor je.

Via deze cursus kom je meer over jezelf te weten en kom je er al snel achter welk werk nu echt bij je past.

Wie is de verkoper van vind je ideale baan?

De persoon achter de e-cursus Vind Je Ideale Baan is het bedrijf Capedium Coaching van Frank de Moei. Een professionele gediplomeerde coach met een praktijk in Amstelveen en een ruime ervaring van vijftien jaar in trainingen en coaching. Capedium is gespecialiseerd in menselijke groei door coaching en training.

Op de site van de cursus vind je voldoende contactgegevens, zoals een e-mailadres en telefoonnummer. Ook maakt de site waar je de cursus kunt aanschaffen gebruik van social media als Twitter, LinkedIn en Facebook. Deze duidelijke vermelding van de contactgegevens zegt al wat over de betrouwbaarheid van de cursus.

 

Waarom?

Als je niet meer tevreden bent over je werk of je bent op zoek naar een leuke baan die bij je past, dan is deze cursus zeer effectief. De cursus is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij het vinden van je ideale baan. In een redelijk korte tijd, van twaalf weken, kom je er achter welke baan het beste bij je past.

Het maakt niet uit of je hierbij in loondienst wilt werken of een eigen bedrijf wilt beginnen. Door de coach word je stap voor stap begeleid bij het vinden van je droombaan.

Wat is het?

De e-cursus Vind Je Ideale Droombaan is een e-mailcursus voor een redelijk voordelige prijs. Het gehele pakket kost 49 euro. Omgerekend betaal je dus per dag 70 cent. Behalve deze digitale cursus, ontvang je bij aanschaf ook nog twee bonussen. Dit zijn het e-book Inzicht In Je Eigen Kracht en één e-mail coachingsessie.

Hoe kan je het pakket aanschaffen?

Je kunt de e-cursus via de website aanschaffen. De site biedt je tal van betrouwbare betaalmogelijkheden, als iDeal, Paypal en betalen met een creditcard. Wanneer je deze cursus aanschaft, loop je weinig risico.

Je krijgt namelijk een dertig dagen geld terug garantie voor 100 procent. Gedurende deze dertig dagen kun je alle inzichten, ideeën en technieken testen. Als je er niet tevreden over bent, dan kun je dit laten weten en krijg je je geld terug.

Wat gebeurt er als ik de cursus aanschaf?

Gedurende tien weken krijg je twaalf e-mails van de coach. Hiermee ontdek je welk werk het beste bij je past en hoe je dat kunt krijgen. Verder ontvang je ook wekelijks een vragenlijst en oefeningen, waarmee je wordt geholpen om meer inzicht te krijgen, je motivatie te vergroten en betere, doeltreffende acties te ondernemen. Je krijgt een volledige support op de cursus.

Wat gebeurt er als ik de cursus niet aanschaf?

Deze cursus is vooral een goede hulp als je al een lange tijd op zoek bent naar een leuke baan en niet goed weet wat bij je past. Als je deze cursus niet aanschaft, dan kan het moeilijker worden om hier achter te komen. Je kunt dan een dure coachingsessie volgen, maar dit kost een fortuin.

Deze cursus is een stuk voordeliger en heeft bovendien veel meer effect dan een dure coachingsessie. Op de website staan heel wat klantervaringen die erg geloofwaardig overkomen. Volgens de klanten heeft de cursus hen weer inzicht gegeven.

Oordeel Vind Je Ideale Baan

Op de site newstart.nl kun je de cursus Vind Je Ideale Baan aanschaffen. Je krijgt dan niet alleen een e-book, maar ook een begeleiding van de e-coach. En dit allemaal voor een voordelige prijs. Vanwege de professionele begeleiding en de voordelige prijs, zijn wij dan ook zeer te spreken over deze cursus.

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *