Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur Review

door  | Algemeen

Snel geld verdienen? Wie wil dat nou niet? De meeste mensen denken waarschijnlijk dat dit niet mogelijk is en blijven er alleen maar over dromen. Dit is jammer, want het is namelijk wel degelijk mogelijk om snel veel geld te verdienen.

Dit kan namelijk via online marketing en YouTube. Over deze succesvolle methode hebben de internetmarketeers Tom en Eduard een handig product op de markt gebracht; Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur. Je leest er alles over in dit artikel. 

De verkopers

De verkopers van Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur zijn Tom en Eduard. Het zijn redelijk bekende internet marketeers die al diverse marketingproducten op de markt hebben gebracht. Via de website kun je ze vragen stellen via de live chat. Ook kan je bereiken per e-mail of per telefoon.

Waarom kopen?

Met dit product kan je al snel 100 euro per uur verdienen. Dit doe je met een speciale methode. Hiervoor hoef je geen website te hebben of kennis van internet.

Je kunt je geld verdienen door middel van affiliate marketing via YouTube en andere sociale netwerksites.

Wat is het?

Het product is geen cursus, maar een systeem. 100 Euro Per Uur is een serie handelingen die altijd werken. Met dit systeem valt veel geld te verdienen. Wanneer je 4 uurtjes werkt dan heb je al €400 verdiend.

Het systeem gaat over affiliate marketing door middel van YouTube. Hierbij maak je een video over een affiliate product met een hoge affiliate vergoeding.

In de video promoot je het product. Onder het filmpje plaats je een affiliate link. Als bezoekers je video bekijken, op de affiliate link klikken en het affiliate product aanschaffen, dan krijg jij ook een gedeelte van de opbrengst.

Hoe kan je het product aanschaffen?

Je kunt Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur aanschaffen via hun website. De prijs van Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur is €69,-.

Tom en Eduard bieden je diverse betaalmogelijkheden. Zo kan je het product kopen door te betalen via iDeal of PayPal of met je creditcard.

Wat gebeurt er als je het product aanschaf?

Als je Tom & Eduard’s 100 Euro Per uur aanschaft, dan krijg je toegang tot het speciale ledengedeelte van 100europeruur.nl.

In het ledengedeelte krijg je een uitgebreide uitleg over de methode van Tom en Eduard. Verder krijg je een compleet pakket, dat bestaat uit drie modules. Hierin leggen Tom en Eduard alles stap voor stap uit.

  • Module 1: De eerste module bestaat uit zes video’s met een uitleg over de soort producten die je kunt promoten en de affiliate programma’s.
  • Module 2: In deze module leer je om YouTube-video’s te maken. Deze module bestaat uit vijf video’s.
  • Module 3: De laatste module bestaat uit zeven video’s, waarin je wordt uitgelegd hoe je jouw video’s hoog in de zoekresultaten van YouTube kunt krijgen.

Naast deze video’s krijg je ook nog eens een bonus in de vorm van een e-book. Hierin vertellen Tom en Eduard je over hun visie op internetmarketing en hoe je snel rijk kunt worden.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt het natuurlijk zelf, zonder het product, gaan uitproberen, maar dat is waarschijnlijk weinig succesvol.

Je kunt ook een cursus online marketing aanschaffen, maar deze kost €730 euro. Bovendien doe je tijdens zo’n cursus alleen maar theoretische kennis op. Je leert niet om je kennis toe te passen in de praktijk.

Je loopt trouwens weinig risico als je het product aanschaft. Je mag het namelijk eerst 30 dagen lang gratis uitproberen. Als je er binnen deze 30 dagen niet tevreden over bent, dan krijg je je geld terug van Tom en Eduard.

Eindoordeel

De methode van Tom en Eduard kan je prima toepassen. Er valt veel geld mee te verdienen. Als je er even wat tijd insteekt, dan kan je hier blijvend een passief inkomen mee genereren.

Het is heel fijn dat de informatie samengepakt is in een pakket. Met het product Tom & Eduard’s 100 Euro Per Uur doe je echt waardevolle kennis op die je jarenlang kunt gebruiken.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *